Τα tips για να μην σε ενοχλήσουν οι φακοί επαφής στις διακοπές σου!

Δεν σου αρέσουν τα γυαλιά μυωπίας σου και δικαίωμα σου, έτσι κυκλοφορείς με τους φακούς σου και νιώθεις όμορφα.

Όμως πας διακοπές και λίγο σε δυσκολεύουν στην παραλία, αλλά και στην χαλαρή καθημερινότητα.

Για να μην σου βγει «ξινό» το ταξίδι σου και καταλήξεις να έχεις μόλυνση στα μάτια σου, πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου. Τι λοιπόν πρέπει να κάνεις.

1.Καταρχάς να μην ξεχάσεις με τίποτα το υγρό των φακών σου. Ό,τι άλλο και αν χρησιμοποιήσεις δεν θα είναι το ίδιο δραστικό.

2.Προσπάθησε να μην τους φοράς στην παραλία. Κάθεσαι στην άμμο, τρίβεις λιγάκι τα μάτια σου κατά λάθος, μέγα λάθος! Αν θέλεις οπωσδήποτε να τους φοράς, τότε μπορείς να έχεις μαζί σου το υγρό των φακών σου και να ρίχνεις λίγες σταγόνες, ώστε να μην στεγνώνουν, αλλά και να καθαρίζονται τα μάτια σου.

3.Δεν ανοίγεις τα μάτια σου στη θάλασσα. Αν φοράς χρόνια φακούς αυτό το ξέρεις πολύ καλά. Αν όμως είσαι «πρωτάρα» τότε πρόσεξε, γιατί δεν θα τους βρεις ποτέ ξανά!

4.Να έχεις πάντα μαζί σου μαντηλάκια για τα χέρια. Η οποιαδήποτε επαφή με βρώμικα χέρια μπορεί να αποβεί καταστροφική. Έτσι επειδή ποτέ δεν ξέρεις που θα χρειαστεί να τους βγάλεις, λάβε τα μέτρα σου.

5.Να έχεις ακόμα και στην τσάντα θαλάσσης το κουτάκι που τους αποθηκεύεις. Επειδή μπορεί να σε ενοχλήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, φρόντισε να είσαι πλήρως προετοιμασμένη να τους τοποθετήσεις κάπου.

Το τελευταίο και κυριότερο!! Να φοράς πάντα μα πάντα γυαλιά ηλίου! Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να σου δημιουργήσει ξηρότητα και φαγούρα και να έχεις μεγάλη ενόχληση στα μάτια σου!

Οργανώσου, εφοδιάσου τα απαραίτητα και θα είσαι έτοιμη να απολαύσεις χαλαρές διακοπές, παρατηρώντας νέες εικόνες!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *