Τι αυξάνει τις ρυτίδες και πως περιποιούμαι σωστά;

Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.

Οι ρυτίδες μας απασχολούν λίγο ή πολύ, συχνά, έως καθημερινά και για τον λόγο αυτό μάλιστα προσπαθούμε να προσέξουμε πολύ και να περιποιηθούμε ακόμα περισσότερο, όσο κυλά ο χρόνος.

Το πρόσωπό μας το θέλουμε φωτεινό και λείο, με φρεσκάδα και νεότητα. Όμως υπάρχουν μέρες που αυτό δεν μπορεί να γίνει και νιώθουμε θαμπές.

Πως μπορείς να εξαλείψεις τις ρυτίδες και να είσαι πάντα γεμάτη αυτοπεποίθηση και λάμψη;

Η απλή περιποίηση είναι μια βάση για εσένα. Το να περιποιείσαι σωστά είναι η αρχή.

Όμως χρειάζεσαι μια έξτρα ρουτίνα, όσο περνά ο χρόνος. Εκτός λοιπόν από τις κρέμες και τις μάσκες νύχτας, το πρόσωπο χρειάζεται μασάζ. Το μασάζ όπως και στο πρόσωπο, έχει την δυνατότητα να δημιουργεί αύξηση της ροής του αίματος σε σημεία, με αποτέλεσμα να μειώνει τις ρυτίδες.

Εκτός από το μασάζ, το βασικότερο καθημερινό πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να κοιμάσαι σωστά και καλά. Επαρκής ύπνος, σημαίνει όχι πια ρυτίδες, όχι πια κούραση.

Χρειαζόμαστε ύπνο και ξεκούραση, για να μπορούμε να λειτουργούμε σωστά.

Μην ξεχνάς να κοιμάσαι στο απόλυτο σκοτάδι, θα δεις ότι θα σε βοηθήσει, ώστε να ξεκουράζεσαι πολύ, αλλά φυσικά και να μην κάνεις ρυτίδες και μαύρους κύκλους.

Η ανανέωση των κυττάρων γίνεται τις ώρες που κοιμάσαι. Μην το στερείς από τον οργανισμό σου.

Βάλε στην ρουτίνα σου τα φρούτα. Τα φρούτα και τα λαχανικά σε αποτοξινώνουν και φυσικά κάτι τέτοιο βοηθά το δέρμα. Το ίδιο και το πολύ νερό.

Προσέχουμε και μας αγαπάμε, νιώθουμε όμορφες και αυτό ξεκινά από μέσα μας!

You May Also Like