Τι δεν πρέπει να κάνεις εν μέσω καραντίνας!

Τα έχουμε πει, τα ξέρουμε ότι οι μέρες είναι δύσκολες για όλους.

Τι πρέπει  να αποφεύγουμε όμως για να πάψουν να είναι τόσο δύσκολες, τι μας βαραίνει την ψυχολογία και μας φέρνει αρνητικές σκέψεις;

Φτιάξτε τα βράδια σας με τους δικούς σας ανθρώπους, μαγειρεύοντας μαζί, ή παίζοντας. Μη χάνετε τα βράδια σας βλέποντας συνεχώς τις ειδήσεις της μέρας και συζητώντας πόσο άσχημα είναι τα πράγματα.

Μην είστε συνεχώς κολλημένοι στα social media. Είναι καλό να βάζετε μέτρο, γιατί πολλές φορές η μεγάλη χρήση δημιουργεί εκνευρισμό και δεν το καταλαβαίνουμε.

Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας για να τσακώνεστε. Οι μέρες είναι περίεργες και πολλοί είναι εκείνοι που ξεσπούν με νεύρα στους αγαπημένους τους. Είναι κατά μια έννοια λογικό, αλλά προσπαθήστε να μην το κάνετε. Βρείτε το σαν μια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους σας.

Μην βλέπετε δραματικές ταινίες. Βρείτε κωμωδίες ή κωμικά βίντεο. Το γέλιο θα βοηθήσει πολύ να ισορροπήσουμε και να μην νιώθουμε αίσθημα λύπης.

Μην μιλάτε με τις ώρες στο τηλέφωνο. Το τηλέφωνο επίσης μπορεί να φέρει εκνευρισμό χωρίς να το καταλάβουμε. Διάβασε ένα βιβλίο ή βρες μια ασχολία και μίλα στο τηλέφωνο μόνο για τα απαραίτητα!

Οι μέρες θέλουν σωστή διαχείριση. Σκεφτείτε πως τις περνάμε όλοι το ίδιο και δεν κάνει διαχωρισμούς για κανέναν! Ίσως αυτό σας κάνει να δείτε πιο καθαρά!

Κάτια

 

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *