Γράφει η Πέννυ Αδάμου.
Πολλοί από εμάς περιμένουμε ένα τριήμερο για να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε, να κοιμηθούμε.
Άλλοι περιμένουμε για να πάμε μια εκδρομή ή να δούμε φίλους. Εσύ που ανήκεις; Σε ποια κατηγορία;

Αν ανήκεις σε εκείνους που θέλουν απλώς να ξεκουραστούν θα σου δώσουμε κίνητρα για να βγεις από το σπίτι και να μην έχεις καμία δικαιολογία.
Καταρχάς τα τριήμερα δεν έρχονται συνέχεια. Σημαίνει ότι έχεις μια μέρα παραπάνω για να κάνεις πράγματα που δεν προλαβαίνεις να κάνεις.
Μέσα σε αυτά είναι να δεις τους φίλους σου, δικούς σου ανθρώπους που δεν προλαβαίνεις σε κανονικές συνθήκες.

Έχεις την δυνατότητα να χαρείς λίγο παραπάνω τη μέρα, αφού η ώρα αλλάζει και από Κυριακή θα πέφτει πιο γρήγορα το σκοτάδι.
Είναι μια ευκαιρία να βγεις και να δεις και άλλο κόσμο χαρούμενο και χαλαρό να απολαμβάνει τη μέρα.
Ακόμα και αν δεν σου βγαίνει να κάνεις μια εκδρομή, επέλεξε να βγεις μια απλή βόλτα με φίλους.
Όμως εκτός από την ξεκούραση, κάνε κάτι που θα σου δώσει ενέργεια και κουράγιο για την καθημερινότητα.
Μην αφήσεις τη συνήθεια και τη ρουτίνα να σε αποδιοργανώσει. Φτιάξε ένα όμορφο πρόγραμμα και πάρε feedback από τις ημέρες αυτές! Είναι ευκαιρία να το κάνεις!
Ντύσου, ετοιμάσου και άδραξε την ευκαιρία να περάσεις καλά!
Άλλωστε πρέπει να θυμάσαι πάντα πως οι ειδικοί μιλούν για feedback. Η ανατροφοδότηση αυτή μπορεί να μας βοηθήσει πολύ να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αυτή λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία!