3 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις σε μια single το Καλοκαίρι!

Άλλοι το καλοκαίρι χωρίζουν, άλλοι θέλουν οπωσδήποτε να έχουν σχέση. Κι αν δεν έχουν σχέση θέλουν να έχουν ένα φλερτ, κάτι.

Οι σχέσεις δεν πάνε με την εποχή επομένως δεν μπορούμε να πούμε αν είναι καλύτερο να είσαι σε σχέση καλοκαίρι ή χειμώνα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που καλύτερα να αποφύγεις αν πεις στη single φίλη σου γιατί δεν είναι και τόσο… ευγενικά.

Ποια είναι αυτά

Πόσο τυχερή είσαι που θα κάνεις διακοπές με τις φίλες σου.Εγώ θα πάνω με την κοπέλα/ το αγόρι μου. Δεν σε κρατά κανείς από το να μην πας διακοπές με τις φίλες σου. Επειδή έχεις σχέση, δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν μπορείς να πας διακοπές και με τις φίλες σου.

ginaika1

Δεν χρειάζεται να κάνουμε είτε το ένα, είτε το άλλο. Και μην ξεχνάς πως σε κανέναν δεν αρέσει να είναι μόνος. Επομένως πού είναι η τύχη;

Γιατί δεν φτιάχνεις tinder;
Γράφει πουθενά “ψάχνομαι” ώστε να φτιάξω tinder; Αυτή η συμβουλή δε είναι και τόσο καλή και πραγματικά δεν βοηθά πουθενά. Το πώς επιλέγει ένας άνθρωπος να φλερτάρει ή να ψάξεις το ενδιαφέρον του είναι δικό του θέμα.

Μονή και φέτος το Καλοκαίρι. Στο ράφι θα μείνεις; Το λες μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ειδικά δεν αν τύχει κι έχεις γενέθλια το Καλοκαίρι σκούρα τα πράγματα για σένα. Θα σου υπενθυμίζουν την ηλικία και την κατάστασή σου. Ωστόσο, οι σχέσεις δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία ή τις εποχές!

You May Also Like