3 τρόποι για να κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή το 2019!

Ποιος είπε ότι οι σχέσεις είναι εύκολες; Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες και να μην σταματάς να προσπαθείς. Γιατί αν επαναπαυτείς, τότε η σχέση θα ρουτινιάσει, θα ξεκινήσουν τα πρόβλημα και θα είναι πολύ αργά για να το μαζέψεις.

Και σίγουρα δεν ονειρευόσουν μια σχέση βαρετή, αλλά μια σχέση ουσιαστική και δυνατή.

sxesi

Πώς μπορείς να κάνεις τη σχέση σου πιο δυνατή το 2019;
Ένας από τους στόχους για το νέο έτος είναι να μην αφήσεις τη σχέση σου σε δεύτερη μοίρα, αλλά να φροντίζεις διαρκώς γι΄αυτήν, να την ενισχύεις και να κάνεις ό,τι μπορείς για τον σύντροφό σου αλλά και για σένα.

Τι μπορείς να κάνεις;

Μάθε διαρκώς καινούργια πράγματα για τον άλλον
Μη νομίζεις πως τα γνωρίζεις όλα! Είναι σημαντικό να μαθαίνεις διαρκώς καινούργια πράγματα για τον άλλον για να καταλαβαίνεις και τι του αρέσει, τι φοβάται, τι δεν του αρέσει και τι τον αγχώνει. Μίλα του για διάφορα θέματα και ποτέ μην προσπαθείς να μαντέψεις ή μη θεωρείς δεδομένο το τι σκέφτεται ή το τι νιώθει.

Μην ξεχνάς τι αγαπάς πάνω του

sxesi1
Πολλές φορές νευριάζεις, περνάς μια περίεργη φάση, τσακώνεστε και κάνεις focus μόνο στα αρνητικά και αυτό είναι λάθος. Δεν πρέπει να ξεχνάς όλα αυτά που ερωτεύτηκες πάνω του, δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο και κυρίως δεν πρέπει να ξεχνάς πόσο τυχερή είσαι. Τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου πρέπει να τον θαυμάζεις!

Μαζί και χώρια
Το κλειδί για μια δυνατή σχέση είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο μαζί και το χώρια. Μερικές φορές μπορείς να τον αφήσεις να πάρετε μια σημαντική απόφαση για σένα, να σου πει τη γνώμη σου, να έχει ενεργό ρόλο. Όχι, όλες τις φορές και όλη την ώρα, αλλά μπορείς να τον αφήσεις να σε επηρεάζει. Απ’ την άλλη και η ανεξαρτησία είναι σημαντική και πρέπει να υπάρχει στη σχέση.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *