4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για κάποιον πριν βγεις ραντεβού μαζί του!

Υπάρχει κάτι ωραίο και μυστήριο στο πρώτο ραντεβού που πάντα μας εξιτάρει. Μπορεί να εξελιχθεί καλά, μπορεί όχι αλλά όπως κι αν έχει πριν βγεις πρώτο ραντεβού με κάποιον θα πρέπει να γνωρίζεις 4 βασικά πράγματα.

Γιατί ενώ είναι διασκεδαστικό να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν είναι όλοι αθώοι και υπάρχουν και επικίνδυνα άτομα.

awkward-dates

Είναι σημαντικό, πριν βγεις ραντεβού με κάποιον, τον οποίο μπορεί να γνώρισες στο Facebook, στο Tinder ή οπουδήποτε άλλου, να γνωρίζεις 4 πράγματα, βασικά.

Το επίθετό του
Πρέπει να γνωρίζεις όνομα και επίθετο, για την προσωπική σου ασφάλεια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί (καλό ή κακό) αν δεν έχεις συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο ποτέ ξανά. Πρέπει να γνωρίζεις το επίθετό του είτε τον ρωτήσεις, είτε τον stalkαρεις στο Internet.

Πώς μοιάζουν εμφανισιακά
Blind date; Όχι και τόσο καλή ιδέα. Είναι άβολο, αμήχανο και καθόλου ασφαλές. Είναι σημαντικό να τον έχεις δει τον άλλον πρώτα πριν βγεις πρώτο ραντεβού. Το επισημαίνουμε γιατί πολλά έχουν ακούσει τα αυτάκια μας.

First-Date1

Βρες που δουλεύει
Είναι επίσης σημαντικό και είναι και μια βάση για να ξεκινήσει μια συζήτηση. Αν γνωρίσεις κάποιον μέσω Tinder τότε πρέπει να ρωτήσεις που δουλεύει κι αν είναι εύκολο να διαπιστώσεις αν σου λέει αλήθεια. Και όλα αυτά για την ασφάλειά σου.

Το κινητό του
Πρέπει να έχεις το κινητό του. Αν κάτι συμβεί το τελευταίο λεπτό ή αν απλά θέλεις να επιβεβαιώσεις ότι έφτασε και να τον αναγνωρίζεις, τότε πρέπει να ανταλλάξετε αριθμούς.

Και καλά να περάσετε!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *