Απογευματινή βόλτα στην πόλη ή ποτό το βράδυ;

Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.

Παρασκευούλα ζάχαρη, παρασκευούλα μέλι λέγεται και είναι λογικό, αφού σχεδόν όλη την εβδομάδα αυτό περιμένουμε! Να έρθει η Παρασκευή να ξεκουραστούμε, να ξεαγχωθούμε, να δούμε φίλους και να περάσουμε καλά.

Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να περνά όμορφα και να διασκεδάζει. Σε άλλους αρέσει η νυχτερινή βόλτα για ποτό και σε άλλους, μια απογευματινή να δουν το ηλιοβασίλεμα και να χαλαρώσουν.

Εσείς τι προτιμάτε;

Βραδινή ή απογευματινή;

 

Ποιες οι βασικές διαφορές; Καταρχάς όλα είναι θέμα αρεσκείας. Όμως υπάρχουν θετικά και αρνητικά σίγουρα. Τα θετικά κλείνουν στην απογευματινή βόλτα, αφού μπορείς να ασκηθείς, να μιλήσεις, να χαλαρώσεις και να γεμίσεις μπαταρίες.

Στην βραδινή βόλτα χάνεις ώρες ύπνου, που σημαίνει ότι δεν ανανεώνονται τα κύτταρά σου τις ώρες που πρέπει και δεν ξεκουράζεσαι επαρκώς. Όμως σίγουρα διασκεδάζεις σε μεγαλύτερο βαθμό και φυσικά δεν κάνεις συζητήσεις που σε αναλώνουν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μεγαλώνοντας εκτιμούν περισσότερο τη μέρα από τη νύχτα και αγαπούν τα ηλιοβασιλέματα, τις ωραίες βόλτες και τις καλές παρέες.

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως ένα ποτάκι και ένα ξενύχτι δεν είναι ωραία!

Μπορείς να συνδυάζεις και τα δυο, όμως αν ένα από αυτά σου αρέσει περισσότερο, τότε ζήστο χωρίς ενοχές!!

You May Also Like