Αυτό το λάδι σε βοηθά να εξαφανίσεις ένα σπυράκι!

Τα σπυράκια μπορεί να χαλάσουν την ψυχολογία σου, να θέλεις με κάθε τρόπο απλά να τα εξαφανίσεις. Με λίγα λόγια, θέλουμε να τα βγάλουμε από τη ζωή μας με κάθε τρόπο αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Μπορεί να προσέχουμε το δέρμα μας, να το περιποιούμαστε αλλά πάντα ένα σπυράκι θα κάνει την εμφάνισή του και θα θέλουμε να το διώξουμε κακήν κακώς. Κι ενώ το καλύπτεις με makeup, πούδρα και ό,τι άλλο έχεις, δεν έχεις εντοπίσεις ακόμα έναν μικρό, μαγικό τρόπο εκτός από το να το καλύψεις να το εξαφανίσεις παράλληλα!

Μέχρι σήμερα! Ποιο είναι το λάδι που χρειάζεσαι; Tea Tree Oil, δηλαδή έλαιο τεϊόδεντρου. Είναι το όπλο που χρειάζεσαι για να καλύψεις αλλά και να καταπολεμίσεις το σπυράκι σου.Γιατί; Γιατί καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή κι όταν βάλεις μια σταγόνα πριν εφαρμόσεις το maeup σου, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.

Το έλαιο αυτό είναι θαυματουργό κι έχει πολλά οφέλη. Αρχικά, σύμφωνα με έρευνα θεραπεύει την ακμή σε μεγάλο ποσοστό και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα σου. Αρκεί, να το εφαρμόζεις σε καθαρό δέρμα για περίπου 45 μέρες, ώστε να ανακουφιστείς λιγάκι από τα συμπτώματα.

Παράλληλα,αποτρέπει τη δημιουργία ουλώδους ιστού, βοηθώντας στην επούλωση πληγών και όχι μόνο. Πολύ περισσότερο, απαλύνει τα σημάδια και τις ουλές που μπορεί να αφήσει η ακμή.

Bonus: Είναι πολύ οικονομικό!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *