Βρήκαμε απάντηση στο «πώς να μην παρατήσεις τη γυμναστική»

Είναι λογικό όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να πας γυμναστήριο. Γιατί ποιος κάνει γυμναστική με τη ζέστη; Αρκετοί. Και πώς τα καταφέρνουν; Σίγουρα δεν είναι εύκολο να πείσεις τον εαυτό σου να το κάνει αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.

4 συμβουλές για να μην παρατήσεις τη γυμναστική

Κάνε κάτι που σου αρέσει. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Όταν κάνεις κάτι που πραγματικά σου αρέσει δεν θα τα παρατήσεις τόσο εύκολα και αυτό γιατί δεν το βλέπεις ως κάτι αναγκαστικό, υποχρεωτικό αλλά κάτι που σου αρέσει και το κάνεις με ευχαρίστηση. Ειδικά το καλοκαίρι κάνε περισσότερο πράγματα που σου αρέσουν.

gym2

Βάλε πρόγραμμα. Πάρε χαρτί και στυλό και ξεκινά να φτιάχνεις το πρόγραμμα σου. Ένα trick που βοηθά είναι να βρεις τρία 30λεπτα-40λεπτα τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο;

Βάλε στόχους. Μπορεί να θέλεις να χάσεις βάρος, θέσε αυτόν τον στόχο, ο οποίος θα πρέπει να είναι και εφικτός. Μπορεί να θέλεις απλά να σφίξεις ή να νιώσεις πιο υγιής. Όλα γίνονται και όταν έχεις στόχους δύσκολα θα φύγεις από αυτούς.

Βρες παρέα. Όλα γίνονται καλύτερα με παρέα. Πάρε, λοιπόν, τον φίλο ή τη φίλη σου και ξεκινήστε μαζί τη γυμναστική. Ο ένας θα παρασύρει τον άλλον, θα το δείτε περισσότερο ως μια μορφή διασκέδασης αφού σίγουρα θα έχει περισσότερο fun από το να το κάνεις μόνος σου.

gym

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *