Χαλκίδα συν καλοκαίρι ίσον oυζερί «ΧΑΡΑ».

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Το καλοκαίρι σίγουρα είναι μια μεθυστική εποχή.. Μάθαμε να το ζούμε όσο πάει.. να το απολαμβάνουμε! Να απολαμβάνουμε τις ώρες στην παραλία.. τα παγωτά.. αλλά και τους θαλασσινούς μεζέδες! Η μυρωδιά και η γεύση των θαλασσινών.. αλλά και το πόσο ταιριάζουν με ένα κρύο ποτήρι κρασί.. με μια παγωμένη μπύρα.. όπως και με παραδοσιακό ουζάκι ή το τσιπουράκι μας φτιάχνουν τη διάθεση! Αυτό είναι το καλοκαίρι μας στη Χαλκίδα! Και θα σας πω αμέσως ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να γευτούμε θαλασσινούς μεζέδες!

Με θέα τον Ευβοϊκό και σε ευάερο μέρος.. το ουζερί «Χαρά» είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν να γευτούν αυθεντικές συνταγές ψαροταβέρνας απολαμβάνοντας τη θέα και την ήρεμη αύρα της θάλασσας! Βρίσκεται σ’ έναν κολπίσκο πριν την ιχθυόσκαλα και έχει άνετο πάρκινγκ μπροστά! Η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή και θα μείνετε ευχαριστημένοι!

Είναι υπέροχα να κάθεσαι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και να περνάς καλά με μια καλή παρέα! Νιώθεις την αλμύρα του θαλασσινού νερού και ηρεμείς.. Σου ανοίγει η όρεξη για κουβέντα.. δηλαδή για γνήσια ελληνική διασκέδαση! Ιδίως το βράδυ είναι πολύ όμορφα με όλα τα φώτα.. αλλά και με τη θέα της παραλίας της Χαλκίδας!

Φυσικά.. για να μπούμε στην ουσία του πράγματος.. σε μια ψαροτεβέρνα δεν πάει κανείς για τα χρωματιστά τραπεζάκια.. τις ωραίες ζαρντινιέρες και τα φώτα.. αλλά κυρίως για να φάει καλά πιάτα, φρέσκα θαλασσινά, ντόπιο κρασάκι ή τσιπουράκι.. κυρίως για να δει γεμάτες μερίδες να σερβίρονται στο τραπέζι.. και τέλος.. κυρίως για να μείνει ευχαριστημένος με το λογαριασμό!

Το ουζερί Χαρά σερβίρει κατευθείαν από το καΐκι.. φέρνει γεμάτα πιάτα.. και οι τιμές του είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές στην πόλη μας! Αυτό θα το ανακαλύψετε και μόνοι σας.. όπως και το μεράκι στην κουζίνα με τα καρυκεύματα να προσφέρουν στα πιάτα αρώματα παράδοσης και μνήμης!

Γι αυτούς τους λόγους σας προτείνω φανατικά το Χαρά! Οπότε.. το τσεκάρετε.. και θα τα λέμε εκεί.. Λεωφ. Μακαρίου 39! Για καλό και για κακό.. κάντε και καμιά κράτηση στο 22210-37485!

You May Also Like