Με Χαρά.. σας παρουσιάζουμε το αγαπημένο μας ουζερί!

Κάποιες φορές το λέμε ουζερί, κάποιες άλλες τσιπουράδικο.. και σε επίσημες καταστάσεις.. fish restaurant! Πάντως.. κάθε φορά.. έχουμε μεγάλη χαρά που το επισκεπτόμαστε! Ο λόγος για το Χαρά.. ένα εξαιρετικό εστιατόριο θαλασσινών στη Χαλκίδα!

Με θέα τον Ευβοϊκό και σε ευάερο μέρος.. το Χαρά είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν να γευτούν αυθεντικές συνταγές ψαροταβέρνας απολαμβάνοντας τη θέα και την ήρεμη αύρα της! Βρίσκεται σ’ ‘έναν κολπίσκο πριν την ιχθυόσκαλα και έχει άνετο πάρκινγκ μπροστά! Η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή και θα μείνετε ευχαριστημένοι!

Είναι αλήθεια ότι η ομάδα του elenifourli.com το τιμά το θαλασσινό της.. σχεδόν κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε.. και μάλιστα στη Χαλκίδα.. άρα πώς θα μπορούσε να ήταν αλλιώς; Το Χαρά είναι η επιλογή που σας προτείνουμε για παρεΐστικες, επαγγελματικές και οικογενειακές μαζώξεις.. !!!

Φυσικά.. για να μπούμε στην ουσία του πράγματος.. σε μια ψαροτεβέρνα δεν πάει κανείς για τα χρωματιστά τραπεζάκια και τις ωραίες ζαρντινιέρες.. αλλά κυρίως για να φάει καλά πιάτα, φρέσκα θαλασσινά, ντόπιο κρασάκι ή τσιπουράκι.. κυρίως για να δει γεμάτες μερίδες να σερβίρονται στο τραπέζι.. και τέλος.. κυρίως για να μείνει ευχαριστημένος με το λογαριασμό!

Το ουζερί Χαρά σερβίρει κατευθείαν από το καΐκι.. φέρνει γεμάτα πιάτα.. και οι τιμές του είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές στην πόλη μας! Αυτό θα το ανακαλύψετε και μόνοι σας.. όπως και το μεράκι στην κουζίνα με τα καρυκεύματα να προσφέρουν στα πιάτα αρώματα παράδοσης και μνήμης!

Εμείς εδώ προτείνουμε φανατικά το Χαρά για τα θαλασσινά μας! Εσείς εκεί.. το τσεκάρετε.. και θα τα λέμε εκεί! Λεωφ. Μακαρίου 39.. Για καλό και για κακό.. κάντε και καμιά κράτηση στο 22210-37485!

You May Also Like