Ελεύθερη κι ωραία; Καλά κάνεις λένε οι ειδικοί!

Αν είσαι ελεύθερη μην σε αγχώνει καθόλου γιατί περνάς την καλύτερη φάση τη ζωής σου και είσαι πιο υγιής. Όχι, δεν στο λέμε για να σε παρηγορήσουμε και βασικά δεν το βγάλαμε απ’ το μυαλό μας. Το λένε οι ειδικοί και ποια είσαι εσύ για ν’ αμφισβητήσεις την επιστήμη.

Μάζεψε τα χαρτομάντιλα που έχουν γίνει βουνό στο κρεβάτι σου, σκούπισε τα δάκρυά σου και διάβασε. Αν είσαι μόνη σαν το λεμόνι, είσαι πιο υγιής και ανεξάρτητη και έχουμε επιχειρήματα γι’ αυτό.

woman-with-hat

Κοιμάσαι καλύτερα
Ποιος χρειάζεται έναν σύντροφο όταν μπορεί και κοιμάται καλά τα βράδια του; Αρχικά, έχεις όλο το κρεβάτι για σένα! Μπορείς ν’ απλωθείς όσο θέλεις και δεν έχεις κανέναν πάνω απ’ το κεφάλι σου να ροχαλίζει. Κι αν σου λείπουν οι ζεστές αγκαλιές τώρα το Χειμώνα, πάρε μια θερμοφόρα, βοηθάει…Αλήθεια!

Bridget-Joness-Diary

Οι αδέσμευτοι γυμνάζονται πιο πολύ
Αφού δεν έχεις δέσει τον γάιδαρο σου, έχεις και περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου κι επομένως πηγαίνεις γυμναστήριο. Και μάντεψε…Εσύ η ελεύθερη κι ωραία θα είσαι έτοιμη για το Καλοκαίρι. Απ’ την άλλη μπορείς να φας ότι θες, όποτε το θες!

Οι ελεύθεροι εκτός από ωραίοι είναι ανεξάρτητοι και συναισθηματικά υγιείς

Τώρα που δεν μπορείς να εξαρτηθείς από κανέναν (αυτή είναι η σκληρή αλήθεια) είσαι και πιο ανεξάρτητη. Εκτός αυτού, μπορείς ν’ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν γνώριζες ότι υπάρχουν, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να ελέγξεις τα συναισθήματα και τις επιλογές σου. Επειδή δεν έχεις σύντροφο δεν σημαίνει ότι δεν είσαι κι ευτυχισμένη!

Και τώρα μου ‘ρχεται αυτό το τραγούδι που λέει «πως ναι περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά»…Αυτό.
Single-Woman

Αλλά προσοχή, προσοχή! Μην το ξεχνάς, ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις. Επομένως, ζήσε τώρα όσο πιο πολύ και όσο πιο καλά μπορείς!

You May Also Like