Εσύ ξέρεις τον χυμό που βάζει «φωτιά» στο λίπος;

Ήρθε η ώρα που περιμέναμε όλο το χειμώνα! Να βάλουμε τα μαγιό μας και να γυρίσουμε τις παραλίες, να χαρούμε τον ήλιο και φυσικά να μαυρίσουμε! Είμαστε άραγε όμως  όλες έτοιμες; Πολλές ίσως δεν το νιώθουν και καθυστερούν την έξοδο τους στην παραλία, χάνοντας ήδη τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού. Τα περιττά κιλά ορισμένες φορές μπλοκάρουν την αυτοπεποίθησή μας και μας κρατούν πίσω από όμορφες στιγμές.

Δεν πειράζει όμως πρώτον γιατί πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας, ακόμα και αν θα θέλαμε να το βελτιώσουμε και δεύτερον γιατί υπάρχει μία μυστική συμβουλή που μπορεί  να… σώσει την κατάσταση κυριολεκτικά  την τελευταία στιγμή.

Είσαι απ’ αυτές που δεν θέλουν να τρέχουν στο διάδρομο του γυμναστηρίου, αλλά προτιμούν κάτι πιο εύκολο για να επανέλθουν στο φυσιολογικό τους βάρος; Τότε δοκίμασε αυτόν τον χυμό που θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου και θα βάλει «φωτιά» στο περιττό λίπος του σώματός σου! Ποιος είναι όμως αυτός; Δεν είναι άλλος από τον χυμό γκρέιπφρουτ.

01

Το μαγικό φρούτο γκρέιπφρουτ λοιπόν βοηθά τόσο πολύ που δεν θα το πιστεύεις! Για την διατήρηση των γευστικών σου καλύκων μην το φας. Δεν θα το συστήναμε. Προτίμησε απλά να στύψεις και να πάρεις το χυμό του. Βάλτο να συνοδεύει το χυμό που θα πιείς κάθε πρωί, μαζί με άλλα φρούτα.

Η καλύτερη και ασφαλέστερη λύση είναι τα πορτοκάλια, ώστε να κάνουν  το ρόφημα πιο γλυκό και ταυτόχρονα να πάρεις και τις βιταμίνες σου!

Θα είμαστε εδώ για να βρούμε μαζί και άλλες έξυπνες λύσεις για όμορφο σώμα! Ως τότε φρόντισε να χαρείς τις καλοκαιρινές μέρες, έστω και αν στην παραλία πας αγκαλιά με χυμό γκρέιπφρουτ.

Κάτια

You May Also Like