Έτσι θα κάψεις το λίπος στην κοιλιά!

Σήμερα αγαπημένα μου κορίτσια.. θα αθληθούμε λίγο… Διότι οκ καλό και το περπάτημα με την μετακίνηση 6, αλλά πρέπει να δουλέψουμε λίγο πιο σκληρά.. αν θέλουμε να χάσουμε λίπος από την κοιλιά και να μην παραπονιόμαστε συνέχεια για τα κιλά που βάλαμε στην καραντίνα..

Για σένα λοιπόν που θέλεις να το προσπαθήσεις.. δεν έχεις παρά να κάνεις σωστά τις παρακάτω ασκήσεις ..

Για να ενδυναμώσεις και να σμιλέψεις τη μέση σου, εκτέλεσε ασκήσεις για τον κορμό και όχι μόνο για την κοιλιά, κάθε δεύτερη μέρα.

Οι ασκήσεις Pilates βοηθούν πολύ σε συνδυασμό με κοιλιακούς.. (θέση V με τεντωμένο ένα πόδι, θέση V με τεντωμένα δύο πόδια, ροκάνισμα με ένα πόδι τεντωμένο σε ορθή γωνία με το ισχίο, ροκάνισμα με δύο πόδια τεντωμένα σε ορθή γωνία με το ισχίο και ψαλίδια) σε γρήγορη διαδοχή χωρίς διακοπή» συστήνει ο Pilates instructor Kit Rich.

«Η ακολουθία αυτή γυμνάζει κάθε μυ του κορμού, συμπεριλαμβανομένου του βαθύτερου εγκάρσιου κοιλιακού, ενός μυός που είναι πραγματικά δύσκολο να τον γυμνάσεις» τονίζει.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε και το παρακάτω video

 

Άντε κορίτσια .. ας προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω για να απαλλαγούμε από την κοιλιά που έχει φουσκώσει και μας χαλάει την διάθεση…

 

Ελένη ♥♥

(Photos pixabay)

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *