Φαγητό με φίλους ενώ κάνω δίαιτα! Και τώρα τι κάνω;

Κάνεις δίαιτα, ή διατροφή και ξαφνικά χτυπάει τηλέφωνο για φαγητό με φίλους έξω. Τι κάνεις;

1.Πανικοβάλλεσαι και σε λούζει κρύος ιδρώτας σκεπτόμενη ότι απόψε χαιρετάς την δίαιτα;

2.Λες ευγενικά όχι, βάζεις πιτζάμες και κάθεσαι σπίτι ή

3.Πηγαίνεις και κάνεις τις σωστές επιλογές;;

Πολλά τικ στην Τρίτη επιλογή και πάμε να δούμε πως πετυχαίνεις να μην βγεις από το πρόγραμμα, αλλά ταυτόχρονα να περάσεις και καλά.

Η ζωής μας θέλει καλοπέραση. Όσο και να προσέχεις την διατροφή σου, έχεις να προσέξεις και έναν εαυτό και αυτό σημαίνει περνάω καλά. Οπότε δεν μπορείς να στερείσαι τα πάντα για να κάνεις μία δίαιτα. Προσπάθησε να ενσωματώσεις στην ζωή σου την διατροφή και να πορευτείς ομαλά με αυτήν.

Τι κάνεις στην περίπτωση που έχεις έξοδο για φαγητό λοιπόν;

Έχεις κάνει κανονικά την διατροφή σου, όπως κάθε μέρα, έχεις όμως αφαιρέσει λίγες από τις θερμίδες που θα έπρεπε να έχεις πάρει μέσα στην μέρα. Τις θερμίδες αυτές τις «κρατάς» για τη βραδινή σου έξοδο.

Στην παραγγελία σου φροντίζεις να είσαι λιτή και να παραγγείλεις κάτι που θα σου αρέσει, θα σε χορτάσει, αλλά ταυτόχρονα δεν θα έχει λιπαρά.

Σημαντικό είναι να μην ζηλέψεις ούτε στιγμή το πιάτου κάποιου άλλου. Tip, να παραγγείλεις σαλάτα με κάποια σος. Έτσι και την ατασθαλία σου θα κάνεις και θα νιώσεις όμορφα μετά.

Πρέπει να περνάς καλά και να μην νιώθεις τύψεις. Οι πρώτες φορές είναι δύσκολες, μετά θα έχεις συνηθίσει τόσο πολύ που ούτε καν θα το σκέφτεσαι!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *