Γιατί μας έκαναν κακό οι ρομαντικές ταινίες που βλέπαμε μικρές;

Όλες οι γυναίκες από μικρές βλέπουν ρομαντικές ταινίες που στο τέλος μετά τις αντιξοότητες οι πρωταγωνιστές παραμένουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι και ζουν έτσι το υπόλοιπο της ζωής τους.

Το έχετε παρατηρήσει, οι πρωταγωνίστριες είναι πάντα μα πάντα περιποιημένες ακόμα και στον ύπνο και ο πρωταγωνιστής κοντεύει να είναι «υπεράνθρωπος».

Οι περισσότερες έφτιαξαν μία τέτοια «κανονικότητα» που νόμιζαν πως κάπως έτσι θα ζήσουν και εκείνες! Κακό!

Και αυτό γιατί καμία μα καμία ταινία δεν έδειξε πως είναι η πραγματικότητα αυτού του ζευγαριού, όταν πραγματικά ζουν μαζί ή όταν οι άντρες δεν είναι και τόσο ρομαντικοί όσο τους παρουσίαζαν!

Έχοντας λοιπόν αυτό στο νου, φτάσαμε εν έτη 2019 να συζητάμε για ανεκπλήρωτους έρωτες! Εντάξει θα μας πείτε δεν είναι όλες οι σχέσεις ίδιες, αλλά πόσες πιθανότητες δίνουμε στον 21ο αιώνα να υπάρχουν ανεκπλήρωτοι έρωτες;

Η προίκα πήγε περίπατο, η γυναίκα ανεξαρτητοποιήθηκε και όπως και να το κάνουμε οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν αυτό που θέλουν.

Τι μένει λοιπόν; Η λεγόμενη «αγάπη 50%».

Τουτέστιν, εσύ θες αυτός όχι! Κατά μία έννοια είναι ανεκπλήρωτος, αλλά όχι γι’ αυτό που μπορεί ο καθένας να βάλει στον νου του.

Καμιά φορά είναι και κακό να τα βλέπουμε όλα ρομαντικά, υπάρχει και ένας ρεαλισμός σε όλα τα θέματα.

Για τον λόγο αυτό, σε μία τέτοια περίπτωση, απλώς αποδέχεται κάποιος/α την μη επιθυμία και προχωρά, ήρεμα, αναίμακτα, ανώδυνα.

Όσο για τη μυθική ζωή των πρωταγωνιστών, ας κάνουμε εικόνα τον πρωταγωνιστή με την πρωταγωνίστρια πίσω από ένα μωρό που κλαίει, ή ακόμα καλύτερα τις πρωταγωνίστριες πίσω από μια στοίβα σίδερο!

Έτσι απλά καταστρέφεται ο ρομαντικός κόσμος! Πολύ θέλει;

Συμπέρασμα: Οι ρομαντικές ταινίες δημιούργησαν ψευδαισθήσεις για την ενήλικη ζωή! Να στηρίζεστε σε αυτά που βλέπετε και όχι σε αυτά που θα θέλατε να δείτε!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *