Γόβες ή αθλητικά;;; Τεστ προσωπικότητας!!!

Η αλήθεια είναι ότι μια γυναίκα μπορεί να στερηθεί αρκετά πράγματα, αρκεί να καταφέρει να αγοράσει τα αγαπημένα της παπούτσια… Είναι να μην φάμε κόλλημα με κάτι εμείς οι γυναίκες… και ειδικά με παπούτσια… που για κάποιο λόγο .. ίσως ανεξήγητο, μας κάνουν πολύ ευτυχισμένες..

Εσύ είσαι της γόβας ή του αθλητικού;;; Διάλεξε ένα από τα δυο γιατί τα αγαπημένα μας παπούτσια αποκαλύπτουν κάποια πράγματα για την προσωπικότητά μας…

Πάμε να δούμε…

Γόβες

Eίσαι από τις γυναίκες που έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση και δεν φοβούνται να το δείξουν! Θέλεις να τραβάς την προσοχή του κόσμου είτε με το γέλιο σου, είτε με την εμφάνισή σου! Ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου είναι σίγουρο ότι θα το πετύχεις, ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσεις πολλά στην πορεία.

Αθλητικά

Ανεξάρτητη, χαλαρή και ενθουσιώδης. Είσαι απ’ τους ανθρώπους που κυνηγούν με τυχοχωδιοκτισμό τα ονειρά τους και σχεδόν ποτέ δεν ζητάς βοήθεια από τους άλλους. Όχι επειδή ντρέπεσαι, αλλά επειδή έχεις τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Είσαι πολύ κοινωνική όμως δύσκολα δένεσαι!

(Υλικό από brightside.me)

 Ελένη ♥♥

You May Also Like