Η γλώσσα του σώματος μαρτυρά αν ο καλός σου σε απατά!

Πολλά έχουν γραφτεί για την απιστία, άλλοι τη συγχωρούν, άλλοι όχι. Άλλοι την ομολογούν κι άλλοι απλώς συνεχίζουν τη ζωή τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Εσύ, όμως, μπορείς να καταλάβεις αν ο καλός σου σε απατά!

Φυσικά, μια σχέση χτίζεται πάνω στην εμπιστοσύνη και δεν μπορείς να αμφιβάλλεις για το παραμικρό και να μην εμπιστεύεσαι αυτόν που έχεις δίπλα σου. Όπως και το ψέμα, όμως, έτσι και η απιστία δεν μπορούν να κρυφτούν και αργά ή γρήγορα θα το μάθεις.

sxesi1

Και η γλώσσα του σώματος είναι το πρώτο σημάδι. Πώς θα καταλάβεις αν ο καλός σου σε απατά;

Το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού του

Κι εδώ δεν εννοούμε πως απλώς ασχολείται περισσότερο με αυτό παρά με σένα, αλλά όχι το έχει πάντα μαζί του (ακόμα και στην τουαλέτα) και φυσικά δεν σε αφήνει να το αγγίξεις αν δεν είναι και αυτός μπροστά.
Η αλήθεια είναι πως το κινητό είναι πολύ προσωπικό αντικείμενο αλλά αν κάποιος δεν φοβάται για τίποτα, είναι πιο καθαρός και απ’ τον ξάστερο ουρανό, τότε δεν έχει και τίποτα να κρύψει.

Εκνευρίζονται όταν μιλάς για ένα συγκεκριμένο άτομο

sxeseis

Αυτό το άτομο με το οποίο ξαφνικά περνούν πολλές ώρες μαζί, το νέο άτομο που έχει παρουσιάσει ως φίλη, συνάδελφο ή 25η ξαδέρφη του! Αν εσύ έχεις υποψίες και προσπαθείς να μιλήσετε γι’αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο, τότε ο καλός σου μπορεί να αγχωθεί, να εκνευριστεί, να γυρίσει στην επίθεση ή απλά να αλλάξει κουβέντα. Και κάτι δεν πάει καλό εδώ!

Θα κλειστούν στον εαυτό τους

Σε όλα τα επίπεδα. Σωματικά και ψυχολογικά. Συνήθως όταν κάποιος απατά νιώθει τύψεις και ενοχές απέναντι στον σύντροφό του. Θα νιώθει ότι δεν αξίζει τίποτα, θα κλειστεί στον εαυτό του και θα σε αποφεύγει γιατί δεν θα μπορεί να σε αντικρίσει. Βέβαια δεν θα νιώσουμε άσχημα, απλώς είναι ένα δείγμα ενοχής.

You May Also Like