Κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι με τον καλό σου; Σήκω αμέσως!

Πολύ καλά διάβασες στον τίτλο. Ναι, εννοούμε ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Δεν πρέπει να κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι με το καλό σου και έχουμε επιχειρήματα για να στηρίξουμε τη θέση μας.

Αρχικά, ο ύπνος είναι ιερό πράγμα. Πρέπει να είναι άνετος, να τον ευχαριστιέσαι και τίποτα να μην σου τον χαλάει. Δεν παίζουμε με αυτά! Είναι ωραία να κοιμάσαι αγκαλιά με τον καλό σου αλλά πες αλήθεια πόσες από αυτές τις φορές που κοιμηθήκατε αγκαλιά έκλεισες μάτι; Καμία!

zeugari

Ακριβώς γι’ αυτό υπάρχουν μερικά σημαντικά ψυχολογικά οφέλη όταν κοιμάστε χωριστά. Ποια είναι αυτά;

Καλύτερη διάθεση

Όταν πρόκειται για τον ύπνο ο καθένας έχει τα χούγια του! Αν ο καλός σου ροχαλίζει, παραμιλάει, υπνοβατεί ή στριφογυρίζει διαρκώς στο κρεβάτι τότε αυτά επηρεάζουν και τον δικό σου ύπνο.
Και ο κακός ύπνος θα οδηγήσει σε νεύρα το επόμενο πρωί. Και τι σου φταίει ο άνθρωπος; Αν κοιμηθείς σε ξεχωριστό κρεβάτι, σίγουρα θα είσαι πιο ορεξάτος το επόμενο πρωί.

zeugos

Αυξημένη λίμπιντο
Αν μοιράζεσαι το ίδιο κρεβάτι με τον σύντροφό σου, τότε μπορεί να βαριέσαι και λίγο να ξεκινήσεις κάτι ερωτικό αφού είναι δίπλα σου όλο το βράδυ.Αν, όμως, κοιμάστε σε ξεχωριστά κρεβάτια αυξάνεται η λίμπιντο. Επίσης, όταν κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι το σεξ μπορεί να καταντήσει ρουτίνα και σίγουρα δεν το θες αυτό!

Καλύτερη ψυχική υγεία
Μπορεί να μη το συνειδητοποιείς αλλά η ψυχική σου υγεία διαμορφώνεται σημαντικά και εξαρτάται απ’ τον ύπνο. Όταν δεν κοιμάσαι καλά, έχεις περισσότερο άγχος και μεγαλύτερες πιθανότητες να πάθεις κατάθλιψη! Σίγουρα δεν το διακινδυνεύεις.

new95

Σου δώσαμε τρεις σημαντικούς λόγους, σε προειδοποιήσαμε. Τώρα είναι δική σου απόφαση για το που θα κοιμηθείς σήμερα το βράδυ κι αν θα καταφέρεις να αντισταθείς και να κοιμηθείς χωριστά απ’ τον καλό σου!

You May Also Like