Το μεζεδοπωλείο της Αργυρώς αποκαλύπτει τις προτιμήσεις των Χαλκιδέων!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Φαίνεται ότι όσοι είστε φανατικοί του μεζεδοπωλείου της Αργυρώς ξέρετε να τρώτε! Αν και έτυχε στο παρελθόν θέλοντας να κάνω ένα τραπέζι.. να ρωτήσω κάποιες φίλες.. να κάνω δηλαδή το δικό μου «γκαλοπάκι» για την Αργυρώ.. τώρα και επίσημα ο ιδιοκτήτης του.. μας αποκάλυψε τις προτιμήσεις των Χαλκιδέων!

Ο Μάκης Καλαϊτζόγλου ιδιοκτήτης των μεζεδοπωλείων Της Αργυρώς αλλά και του Σχολαρχείου, μας έδωσε την απάντηση.. και κάτι παραπάνω! Μας είπε και το συστατικό που πιστεύει ότι «απογειώνει» αυτά τα πιάτα! Να το πάρει το ποτάμι;

Λοιπόν.. στο μεζεδοπωλείο της Αργυρώς ο κόσμος προτιμά τη Λαδόκολλα στο Κορδελιό και την τηγανιά κοτόπουλο με ρύζι..

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για πανσετάκια καλοψημένα με μια πεντανόστιμη σως.. Δοκιμάστε το σε συνδυασμό με πατάτες.. θα ξετρελαθείτε! Το μυστικό του; Το θυμάρι.. Ναι το θυμαράκι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά!

Όσον αφορά την τηγανιά κοτόπουλο με ρύζι.. το μυστικό είναι η πιπεριά Φλωρίνης! Ναι.. το είχα καταλάβει.. Αυτό το πιάτο.. που θυμίζει ρυζότο.. είναι ένα από τα δικά μου αγαπημένα.. μαζί με το «άγγιγμα του Μίδα», το εξοχικό και το σνίτσελ αλά κρεμ.. Πιατάρες μιλάμε!

Φάτε μάτια τώρα από τις φωτογραφίες.. και θα τα πούμε στην Αργυρώ! Είναι το στέκι μας.. το αγαπημένο στέκι της παρέας μου! Τέτοια πιάτα σ’ αυτήν την ποιότητα και με τέτοιες τιμές.. ξεχάστε το για αλλού.. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός!


Οι παρέες ξανασυναντιούνται.. οι έρωτες ξαναγεννιούνται! Στο αγαπημένο μας μεζεδοπωλείο της Αργυρώς όλα επανέρχονται πιο δυνατά!

You May Also Like