Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Μια εικόνα χίλιες λέξεις δεν λένε; Κι εμείς το πιστεύουμε ακράδαντα! Πηγαίνεις ένα ταξίδι τραβάς τουλάχιστον 500 φωτογραφίες (να έχεις να θυμάσαι), πηγαίνεις έναν καφέ τα ίδια, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς τραβάς και μια φωτογραφία για να απαθανατίσεις τη στιγμή!

Αλήθεια γιατί μας αρέσει τόσο πολύ να βγάζουμε φωτογραφίες;

001

Γιατί οι στιγμές φεύγουν. 

Ο χρόνος κυλά γρήγορα και πριν κλείσεις τα μάτια σου η στιγμή θα έχει περάσει. Καλή ή κακή δεν έχει σημασία θα ανήκει στο παρελθόν.Αλλά η φωτογραφία είναι εκεί για να σου θυμίζει όσα έζησες. Μια φωτογραφία συνοδεύεται με χίλια συναισθήματα.Τότε που έφαγες την πρώτη σου επική τούμπα και κάποιος βρέθηκε εκεί να σε φωτογραφίσει αντί να σε βοηθήσει να σηκωθείς, τότε που έκλαιγες επειδή χώρισες και η φίλη σου σε τραβούσε video για να έχεις να θυμάσαι τα χάλια σου και τότε που περνούσες με τον καλό σου 24 ώρες κλεισμένη στο σπίτι. Κι αργότερα όταν μεγαλώνεις, τραβάς φωτογραφίες απ’ το γάμο σου και απ’τη γέννηση του παιδιού σου. Οι φωτογραφίες δεν είναι απλά χαρτιά ούτε απλά κάτι που βλέπεις στην οθόνη του κινητού σου. Οι φωτογραφίες είναι χαρά, λύπη και νοσταλγία.

002

003

Τραβάς φωτογραφίες γιατί μαθαίνεις. Ναι, μαθαίνεις ποιος ήσουν, τι έκανες, τι δεν έκανες και που έχεις φτάσει σήμερα. Οι φωτογραφίες είναι εκεί για να σου υπενθυμίζουν όλα αυτά που καλώς ή κακώς έκανες και σε έχουν φτάσει σε αυτό που είσαι σήμερα. Μαθαίνεις απ’ τα λάθη σου, δεν τα ξεχνάς. Όπως και να έχει βλέπεις την πρόοδο σου και συνεχίζεις! Ακόμα και το πιο απλό. Σκέψου τότε που είχες κόψει τα μαλλιά σου καρέ και δεν σου άρεσαν. Πάντα έχεις μια φωτογραφία να σου το υπενθυμίζει ώστε να μη τα ξανακόψεις!

004

© 2015 Hecktic Travels | A division of Hecktic Media Inc.

006

007

Τραβάς φωτογραφίες για να έχεις μια ιστορία να πεις. Μια φωτογραφία κρύβει από πίσω της ένα ολόκληρο story. Σε μεταφέρει σε διαφορετικό χρόνο και χώρο. Είχες τραβήξει φωτογραφία το πρωινό που είχες πάρει εκείνη τη μέρα απ’ τις διακοπές σου, την κοιτάς και σου έρχονται απευθείας μυρωδιές ενώ αναπολείς εκείνη τη ξεχωριστή μέρα. Οι φωτογραφίες είναι σαν το παζλ της ζωής σου. Αν τις ενώσεις όλες μαζί τότε φτιάχνουν την ιστορία σου. Κι εσύ κοιτώντας τες νιώθεις τα ίδια συναισθήματα με τότε. Μεταφέρεσαι στο παρελθόν και ξαναζείς τη στιγμή.

008

Και σε ρωτάω: Γάμος χωρίς φωτογράφο γίνεται; Μάλλον όχι. Και υπάρχει καλύτερος φωτογράφος απ’ τον Ανδρέα Βάθη; Σίγουρα όχι. Ο Ανδρέας Βάθης ειδικεύεται εδώ και χρόνια στις φωτογραφίσεις γάμων, βαπτίσεων και όχι μόνο! Γι’ αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια του για όποιο σημαντικό event θέλεις! Αβάντων 58 Χαλκίδα!!!

Κλαούντια

 

 

You May Also Like