Μικρά μυστικά για τέλεια φρύδια!!!

Σύμφωνα με τους περισσότερους make up artists τα άσχημα φρύδια μπορεί να καταστρέψουν ένα πρόσωπο.. ενώ τα καλοφτιαγμένα μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν ένα πρόσωπο…

Πάμε να δούμε παρέα σημαντικά tips που πρέπει να κάνουμε στα φρύδια μας…

-Η καλύτερη στιγμή για να βγάλεις τα φρύδια σου είναι μετά το ντους, που οι τρίχες είναι πιο μαλακές. Διαφορετικά, πριν ξεκινήσεις, άπλωσε μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας.

-Για ιδανικό αποτέλεσμα, επέλεξε να τα βγάλεις σε φυσικό φως, γιατί το τεχνητό μπορεί να δημιουργήσει σκιές που θα σε μπερδέψουν.

-Χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για να ξεχωρίσει το φυσικό τους σχήμα.

-Άπλωσε μια λευκή ή ανοιχτόχρωμη σκιά στο κάτω μέρος του τόξου των φρυδιών, για να διακρίνεις καλύτερα τις τριχούλες που περισσεύουν και πρέπει να αφαιρέσεις.

-Για να δείχνουν πιο πλούσια τα λεπτά φρύδια: Επέλεξε ένα μολύβι ή μια σκιά στην απόχρωση που έχουν τα φρύδια σου. Χρωμάτισε ελαφρά το τόξο των φρυδιών και στη συνέχεια βούρτσισε με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

-Για να βρεις τη σωστή απόσταση μεταξύ των φρυδιών : κράτα ένα πινέλο ή στυλό κάθετα από το ρουθούνι ως το μάτι σου. Εκεί που καταλήγει η άκρη του, θα πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σου.

Βασικά πράγματα για τέλειο αποτέλεσμα.. Ξεκινήστε άμεσα…

( Αν δεν το έχετε καθόλου σαν και μένα, μην το δοκιμάσετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.. Άλλωστε υπάρχουν και τα κέντα αισθητικής.. )

Ελένη ♥♥

You May Also Like