Ο πιο εύκολος τρόπος να διατηρήσω το βάρος μου!

O Αύγουστος έφτασε και μαζί του φέρνει ένα απίστευτο κύμα χαλάρωσης. Για τον λόγο αυτό εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την καλύτερη λύση είτε για να χάσεις βάρος εάν κάνεις διατροφή, είτε να διατηρήσεις το βάρος σου! Και πίστεψέ μας είναι πολλά παραπάνω από απλός!

Η απίστευτη ατάκα «φούσκωσα από το άγχος μου» είναι μια  τεράστια πραγματικότητα. Και γι’ αυτό θα μιλήσουμε σήμερα.

Έρευνες έχουν δείξει πως ο οργανισμός μεταβολίζει καλύτερα τις τροφές όταν τρώει χωρίς άγχος, άρα και χωρίς ενοχές! Τι σημαίνει αυτό;

Είσαι διακοπές. Δεν γίνεται να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμα διατροφής σου. Έστω και λίγο θα ξεφύγεις. Όμως φυσικά εφόσον το κάνεις με μέτρο, πρέπει να το απολαύσεις και όχι να το κάνεις ενοχικά. Άλλωστε πάντα χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω για να σπάσουμε τα καθιερωμένα. Μπορούμε να το κάνουμε και στο φαγητό μία στο τόσο.

Χαλάρωσε τον εαυτό σου. Όταν είσαι ήρεμη δεν έχεις την υπερβολική ανάγκη για φαγητό και φυσικά δεν χρειάζεσαι την ίδια ποσότητα ζάχαρης για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Απόλαυσε στο έπακρον το καλοκαίρι σου και σταμάτα κάθε αρνητική σκέψη που σου προκαλεί άγχος! Βάλτο στόχο!

Φάε φρούτα. Ενυδατώνεσαι, δεν παίρνεις πάρα πολλές θερμίδες και φουλάρεις βιταμίνες!

Δεν θέλει κόπο να παραμείνεις στα βάρος σου, θέλει τρόπο! Και εσύ μόλις τον έμαθες!! Απενοχοποίησε για λίγο μία μικρή σου υπερβολή και χαλάρωσε τον εαυτό σου! Θα μας θυμηθείς!!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *