Ο «κανόνας» στη σχέση που δεν πρέπει να ακολουθείς!

Κανείς δεν είπε πως οι σχέσεις είναι εύκολες και ορισμένες φορές απλά η αγάπη δεν αρκεί. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και μερικούς κανόνες που πρέπει να σπάσεις.

Γιατί η κάθε μία σχέση είναι διαφορετική και διαφορετικά πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Επομένως, κανόνες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Και ποιος είναι ο κανόνας που πρέπει να απορρίψεις; Η κτητικότητα.

Δεν είναι ακριβώς κανόνας, αλλά είναι κάτι που πολλοί πιστεύουν όταν είναι σε μια μακροχρόνια σχέση. Δηλαδή; Θεωρούν πως ο άλλος είναι αποκλειστικά δικός τους, «κτήμα» τους, ιδιοκτησία τους.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι λειτουργούν ακριβώς έτσι ή δεν θα έπρεπε να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.Υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγεις και θεωρείς πως ο άλλος σου ανήκει και όχι απλά σου ανήκει σου χρωστάει τη ζωή του.

Η αλήθεια είναι λιγάκι διαφορετική. Εσύ ανήκεις στον εαυτό σου, όπως και ο άλλος. Τις αποφάσεις τις παίρνει μόνος του χωρίς κάποια καταπίεση. Παίρνει αποφάσεις που θέλει, κάνει αυτό που θέλει κι αγαπά χωρίς να αναγκάζεται να κάνει πράγματα.

Ο καθένας ανήκει στον εαυτό και κάνεις δεν είναι κανενός, όπως λέει και το άσμα. Κι αν το καταλάβεις όλα θα κυλήσουν διαφορετικά.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *