Οι καλύτεροι φίλοι αξίζουν την καλύτερη ιατρική φροντίδα!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Εμείς οι «σκυλομάνες» και «γατομάνες» ξέρουμε πολύ καλά ότι για τα μωρά μας δεν βρίσκουμε εύκολα ένα ιατρείο που να μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά ότι κακό μπορεί να προκληθεί στην υγεία τους..

Ξέρουμε επίσης ότι η πρόληψη είναι πολύ σημαντική για τα ζωάκια μας.. καθώς δεν μπορούν να μας πουν αυτό που νιώθουν.. αν πονάνε κάπου.. αν έχουν βγάλει τίποτα σημάδια κρυμμένα στο τρίχωμά τους.. και άλλα..

Προσωπικά μου έχει τύχει και σοβαρό πρόβλημα υγείας στο σκυλάκι μου. Ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ.. η κοπέλα μου.. αλλά και τα κορίτσια μου.. οι κόρες μου που αγχώθηκαν με την όλη εξέλιξη. Εκεί κατάλαβα το πόσο σημαντικός είναι ένας καλός γιατρός.. αλλά και ένα κτηνιατρείο που έχει πολλές δυνατότητες σε εξετάσεις κτλ..

Θα μου πείτε τώρα πολύ σωστά.. «εδώ και τα παιδιά μας στο Παίδων στην Αθήνα τα τρέχουμε».. εννοώντας ότι ούτε για τα παιδιά δεν μας καλύπτει η Χαλκίδα μας.. Δίκιο έχετε.. αλλά αξίζει να υπάρχει σιγουριά και εγγύηση σε θέματα υγείας!

Για τα ζωάκια μας λοιπόν.. αξίζει να κλείσετε ένα ραντεβού στο κτηνιατρείο του κυρίου Ιωάννη Καμπούρη και να κινηθείτε μέχρι την Καλλιθέα.. στην Αττική. Παρακάτω σας έχω τις υπηρεσίες και τον χάρτη για τη διαδρομή. Για τις τιμές.. είναι πολύ ok! Για τις υπηρεσίες εγγύηση! Αξίζει.. δοκιμάστε το.. κάντε μια βόλτα μέχρι την Αθήνα με τους τετράποδους φίλους σας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΤΜΗΜΑΤΑ  

Παθολογικό

Χειρουργικό

Ακτινολογικό

Αιματολογικό

Καρδιολογικό

ΩΡΛ

Οδοντιατρικό

Μαιευτικό

Θεραπείες-Φάρμακα

Εμβόλια – Εμβολιασμοί

Εργαστηριακές και Μικροβιολογικές εξετάσεις

Ηλεκτρονική ταυτοποίηση ζώων

Κλινικές δίαιτες

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκρα 18, Καλλιθέα, Αττική

210 95 18 481 / 6932 89 4433

You May Also Like