Οι περίεργες συνήθειες όταν είσαι σε μια σχέση από απόσταση!

Οι σχέσεις από απόσταση δεν είναι και οι πιο εύκολες στον κόσμο και όσοι τις έχουν ζήσει και έχουν περάσει από αυτή τη φάση, το γνωρίζουν καλά. Ζεις μονίμως με την αγωνία ότι ο άλλος είναι μακριά σου, κανείς περίεργες σκέψεις, θέλεις να είσαι στην καθημερινότητα του αλλά δεν είσαι.

Θέλεις να περνάτε ακόμα και τις πιο χαζές στιγμές μαζί αλλά δεν το κάνετε. Μέχρι που θα βρεθείτε ξάνα και θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Οι σχέσεις από απόσταση θέλουν κότσια, υπομονή για να τα καταφέρεις… Και υπάρχουν και μερικές περίεργες συνήθειες που υιοθετείς.

Ποιες είναι αυτές;

sxeseis

Μιλάς ακόμη κι από την… τουαλέτα

Η αλήθεια είναι πως το κινητό σου έχει γίνει προέκταση του χεριού σου. Είναι το εργαλείο σου για να μιλήσεις με τον άλλο που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά και φροντίζεις πάντα να έχεις μπαταρία. Μερικές φορές, όμως, είσαι τόσο busy μέσα στην ημέρα που ψάχνεις να βρεις λίγο χρόνο για να επικοινωνήσεις με τον άλλο. Και ναι όλοι έχουμε στείλει ένα μήνυμα από το μπάνιο μας. Μας εμπνέει άραγε;

Κάνεις stalking στο Facebook

Ακόμη κι αν ο άλλος μένει δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι σου, θα κάνεις φύλλο και φτερό το Facebook. Τi ανεβάζει, πότε το ανεβάζει, σε ποιον κάνει like, ποιος του κάνει και γιατί. Όταν ο άλλος είναι μακριά τo πας ένα βήμα παραπέρα και σου γίνεται εμμονή. Μήπως να ηρεμήσεις λιγάκι;

Ψάχνεις εισιτήρια μανιωδώς

xartis

Ψάχνεις για προσφορές, ημερομηνίες, τον πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να βρεθείς μαζί του. Ψάχνεις ακόμη κι αν δεν είναι στο πρόγραμμα να πας να τον επισκεφτείς… Απλά έχεις μια ελπίδα ότι ένας από τους δύο θα τα καταφέρει και θα μηδενίσει την απόσταση. Αν, όμως, βρεις τις κατάλληλες συνθήκες, το σωστό timing, κλείνεις τα εισιτήρια χωρίς δεύτερη σκέψη.

Λες την κάθε λεπτομέρεια από την καθημερινότητα σου

Για να μην υπάρχει αυτή η απόσταση μεταξύ σας, προσποιείσαι ότι είναι εκεί μαζί σου και ζείτε την κάθε στιγμή μαζί. Και για να το πετύχεις αυτό του λες κάθε λεπτομέρεια από την καθημερινότητα σου, σημαντική ή μη. Από τη μια κουβέντα που μπορεί να σου είπε το αφεντικό σου μέχρι… το πόσες φορές πηγές τουαλέτα. Σημαντική πληροφορία!

Και φυσικά περιμένεις και από τον άλλο να σου πει με κάθε δυνατή ακρίβεια πως πέρασε τη μέρα του.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *