Οι τροφές που μας παχαίνουν και πρέπει να κόψουμε «μαχαίρι»!

Τo να χάσουμε κιλά είναι μία δύσκολη υπόθεση. Το να σκέφτεσαι συνεχώς τι πρέπει να φας και τι δεν κάνει θα λέγαμε πως είναι κουραστικό.

Πως μπορείς όμως να χάσεις εύκολα μέχρι και πέντε κιλά, απλά και μόνο κόβοντας κάποιες τροφές;

Εσύ γνωρίζεις ποια φαγητά σε παχαίνουν, ακόμα και αν δεν τις τρως σε καθημερινή βάση; Και αν ναι με τι να τις αντικαταστήσεις;

Tο πρώτο και το κυριότερο που πρέπει κάποιος που θέλει να χάσει βάρος να κόψει είναι το αλκοόλ. Ακόμα και η μικρή ποσότητα ποτού φουσκώνει κα παχαίνει! Πρέπει λοιπόν να την αποκλείσεις από τις συνήθειές σου!

Τα τηγανητά. Ποιος δεν τα αγαπά; Όλες μας αγαπάμε τις τηγανητές πατάτες, όμως πρέπει να τις κόψουμε «μαχαίρι» για να μπορέσουμε να δούμε πραγματικά διαφορά στην ζυγαριά μας.

Ζάχαρη. Είτε αυτό λέγεται γλυκό, είτε λέγεται καφές, η ζάχαρη κάνει την ίδια δουλειά. Το να κόψεις την ζάχαρη δεν θα βοηθήσει μόνο και αποκλειστικά την δίαιτά σου, αλλά και την υγεία σου!! Προσπάθησέ το!

Λιπαρά. Προσπάθησε να έχεις στο πιάτο σου τροφές με χαμηλά λιπαρά. Κάνεις απίστευτο καλό στην υγεία σου, στο κυκλοφοριακό σου και στον μεταβολισμό σου και φυσικά βοηθά απίστευτα στο να χάσεις κιλά!

Δεν θέλει πολύ κόπο! Θέλει σωστές επιλογές. Ιδίως όσο πλησιάζει ο χειμώνας και η ανάγκη μας για φαγητό μεγαλώνει, πρέπει να βρούμε έξυπνες λύσεις για να μην πάρουμε κιλά!

Δοκίμασε να αντικαταστήσεις τη ζάχαρη με στέβια, τα τηγανητά με βραστά και τα λιπαρά με όσπρια! Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να μιλήσεις για δίαιτα!!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *