Όσα μπορείς να κάνεις στο αμάξι όταν είσαι κολλημένος στην κίνηση!

Η κίνηση ποτέ δεν είναι υποφερτή. Θέλεις το πρωί να πας στη δουλειά σου και πρέπει να υπολογίσεις φυσικά και πόση κίνηση θα έχει, πόση ώρα θα χρειαστεί να περιμένεις μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου.

Η αλήθεια είναι πως αν προσθέσουμε όλες τις ώρες και τα λεπτά που έχουμε μείνει κολλημένοι στην κίνηση ή και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ειλικρινά… θα εκπλαγούμε.

Περιμένουμε στην ουρά υπομονετικά, μερικές φορές βρίζουμε άλλες φορές απλά το αγνοούμε γιατί το έχουμε συνηθίσει. Το φανάρι έχει ανάψει κόκκινο πόσες φορές κι ακόμη δεν έχεις προλάβει να περάσεις. Και κάπως έτσι, φτάνεις στη δουλειά εξουθενωμένος και με τα νεύρα σε έξαλλη κατάσταση.

Τι μπορείς να κάνεις στο αμάξι όταν έχει κίνηση;

Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτείς αυτήν την ώρα με όποιον τρόπο μπορείς; Αρχικά, βάλε τη μουσική που αγαπάς για να περάσει η ώρα πιο γρήγορα κι ευχάριστα. Πες κι ένα τραγούδι αν έχεις κέφι, δεν σε ακούει κανείς.

Παράλληλα, αν θέλεις μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο με την κολλητή, τη μαμά, την ξαδέρφη, την θεία από το Σικάγο. Φυσικά, πάντα με handsfree και σύμφωνα με τον νόμο! Στο ενδιάμεσο μην ξεχάσεις να εξοπλιστείς με τον καφέ γιατί δεν πάμε στον πόλεμο χωρίς τα… όπλα και φάε και μια μπουκιά από το πρωινό σου.

Χμ… τι άλλο μπορείς να κάνεις; Ξεκίνα να οργανώνεις τη μέρα σου. Μπορείς να φτιάξεις ένα calendar με όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Θα τα βάλεις όλα σε τάξη και θα ξέρεις από πού να ξεκινήσεις όταν δηλαδή, φτάσει η ώρα.

Μπορείς να πιάσεις κουβέντα με τον διπλανό (κοινωνικοποιήσου ντε) ή ακόμη και να καθαρίσεις λιγάκι τη τσάντα σου που έχει γεμίσει με ένα σωρό άχρηστα πράγματα και χαρτιά.

Και κάπως έτσι… ελπίζουμε η ώρα να περάσει λιγάκι πιο γρήγορα και εποικοδομητικά!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *