Παγωτό για όλες τις εποχές; Ναι και παρασκευάζεται από την αρχή στο ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Παγωτό διαθέσιμο σε κάθε εποχή.. σε κάθε καιρό! Παγωτό με πρώτη ύλη που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς! Όπως παγωτό από ψητή κολοκύθα! Τέλειο; Που να το δοκιμάσετε κιόλας!

Στο elenifourli.com ήμασταν οι τυχεροί που όχι μόνο δοκιμάσαμε παγωτά σε διάφορες γεύσεις.. αλλά μείναμε και στο εργαστήριο ώστε να παρακολουθήσουμε όλη τη διαδικασία παρασκευής τους! Θα τα περιγράψω περιφραστικά.. Αγνές πρώτες ύλες που παράγονται στο εργαστήριο, σύγχρονοι μέθοδοι και μηχανήματα, γνώση και εμπειρία πολλών χρόνων.. και φυσικά.. το μεράκι του ζαχαροπλάστη!

Στο ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης βρίσκουμε παγωτό όλο το χρόνο.. Μάλιστα.. και εδώ είναι η διαφορά.. ότι βρίσκουμε παγωτό όλο τον χρόνο που παράγεται εκεί στο εργαστήριο και είναι πάντα φρέσκο! Το παγωτό παρασκευάζεται από το μηδέν.. ακολουθώντας τη μέθοδο formulation σε όλες τις συνταγές.. Όλες οι συνταγές και οι συνδυασμοί φτιάχνονται από το μηδέν.. χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες οι οποίες δεν είναι αγοραστές ούτε έτοιμες.. Εκεί στο εργαστήριο δημιουργούνται όλες οι πάστες των παγωτών.. με βάση τις γνώσεις στην τεχνολογία του παγωτού..

Ρωτήσαμε λοιπόν.. φεύγει το παγωτό το χειμώνα ή γενικά όταν ο καιρός είναι κρύος;

Η απάντηση είναι ότι το παγωτό φεύγει πολύ και τον χειμώνα.. όπως και τις υπόλοιπες εποχές βέβαια…. Ταιριάζει τέλεια συνδυασμένο με κάποια άλλα γλυκά.. σοκολατόπιτες, σιροπιαστά, ζεστά κέικ, ζεστές κρέπες και βάφλες και άλλα! Ιδίως οι κάτοικοι στο Βαθύ Αυλίδας όπου στη Φάρου 1 βρίσκουμε το Κωνσταντίνου και Ελένης.. έχουν γίνει ειδικοί στους συνδυασμούς με παγωτό!

Είτε είστε λάτρεις του παγωτού ή το προτιμάτε με κάποιο άλλο γλυκό.. δοκιμάστε τη γεύση ενός αγνού.. να το πω χειροποίητου παγωτού! Υπάρχει και γευστική διαφορά.. αλλά και διατροφική.. θα το διαπιστώσετε!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα «Ζαχαροπλαστική Κωνσταντίνου & Ελένης» στο facebook ώστε να «γλυκαίνεστε» από τις φωτογραφίες με τα παγωτά, τις τούρτες, τις πάστες και τις υπόλοιπες γλυκές λιχουδιές! Εμείς έχουμε να λέμε.. εμφανισιακά, γευστικά και ποιοτικά άριστα! Δίπλα είναι το Βαθύ Αυλίδας.. και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε το ζαχαροπλαστείο!

Patisserie, Gelaterie

Κωνσταντίνου και Ελένης

Φάρου 1, Βαθύ Αυλίδος

22210-62027

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *