Πώς να φλερτάρεις, όταν δεν ξέρεις τι να πεις!

Συγχαρητήρια! Κουνήθηκες από τη θέση σου, πήγες σε εκείνο το πάρτι που σε κάλεσε η κολλητή κι έχεις ξεκινήσει να κοινωνικοποιείσαι. Και δεν μένεις εκεί. Είναι και αυτό το κορίτσι απέναντι που το κοιτάς και σε κοιτάει και θέλεις να της πιάσεις την κουβέντα. Αλλά δεν έχεις τι να πεις.

Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που έχουμε χάσει λίγο την πραγματική επαφή και γνωριζόμαστε μέσω social media. Αλλά εσύ δεν θα πέσεις σε αυτήν την παγίδα να πας σπίτι, να την κάνεις add στο Facebook και να της πιάσεις την κουβέντα. Εσύ θα της μιλήσεις γιατί την έχεις απέναντί σου.

Group Of Young People Having Good Time

Τι μπορείς να της πεις όταν δεν βρίσκεις τα λόγια;

Πάρε όλο το θάρρος που έχεις, πιες μια γουλιά από το ποτό σου (μην το παρακάνεις) και πήγαινε.

Κάνε μια ερώτηση
Ρώτησέ την κάτι και σίγουρα θα σου απαντήσει. Το θέμα είναι να μην τη ρωτήσεις “τι ώρα είναι” ή “που είναι το μπάνιο” αλλά να της κάνεις μια ερώτηση για να της πιάσεις την κουβέντα. Δηλαδή, μπορείς να τη ρωτήσεις πως και βρέθηκε στο πάρτι του Γιώργου και από που γνωρίζονται. Η μια απάντηση θα φέρει την άλλη και ούτε που θα το καταλάβεις πως μιλάτε εδώ και μια ώρα.

0b323ef556a73570d085fb065f25e6ce-thumb-980x780

Κάνε μια παρατήρηση
Δεν εννοούμε κριτική, μην μπερδευτείς. Ούτε να πεις ωραίο καιρό έχει σήμερα, σήμερα είναι Κυριακή. Όχι, όχι, όχι. Επίσης, μην κάνεις μια αρνητική παρατήρηση, για παράδειγμα “Απαίσιο το πάρτι” γιατί δεν θα δώσεις καλή εντύπωση (ακόμα κι αν όντως είναι απαίσιο το πάρτι).
Μπορείς να πεις “ωραίο το φαγητό” ή κάτι συναφές.

κ

Κομπλιμέντο
Να φλερτάρεις θέλεις μην το ξεχνάς, δεν τη θέλεις για κολλητή σου. Επομένως μπορείς να κάνεις ένα κομπλιμέντο, διακριτικό γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει και δεν την γνωρίζεις. Μπορείς να της πεις ότι έχει ωραίο γέλιο ή ότι φοράει ωραίο φόρεμα. Και τα δύο θα τα εκτιμήσει.

Πες απλά ένα γεια
Πόσο δύσκολο είναι να πεις ένα γεια; Δεν υπάρχει περίπτωση να τη χαιρετίσεις, να την πλησιάσεις και να μην σου απαντήσει. Αλλά μη μείνετε στον διάλογο: Γεια. -Γεια. Όχι!

You May Also Like