Πρώτη φορά διακοπές με τον καλό σου; Καν’τες μοναδικές!

Μια ανάσα πριν το Καλοκαίρι κι εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να κάνουμε τα σχέδιά μας για τις διακοπές. Αν φέτος το Καλοκαίρι δεν είσαι μόνη, τότε μπορεί να έχεις ήδη κάνει σχέδια για να πας διακοπές με τον καλό σου. Τις πρώτες σας διακοπές μαζί. Άγχος και ενθουσιασμός.

Εμείς σου δίνουμε μερικά tips για να τις κάνεις μοναδικές, να τις απολαύσεις και κυρίως για να μην είναι οι…τελευταίες σας!

«Αααα κρουαζιέρα θα σε πάω»

diakopes2
Θα τον πας ή θα σε πάει; Θέλει μεγάλη προσοχή στο μέρος το οποίο θα επιλέξετε γιατί ο προορισμός των διακοπών έχει κάνει φιλίες να χαλάσουν και έρωτες να τελειώσουν έτσι άδοξα. Το μέρος θα πρέπει να το αποφασίσετε από κοινού και να αρέσει και στους δύο.

Μην ξεχνάς ότι δεν είναι η “κολλητή” σου
Οι διακοπές με την κολλητή και οι διακοπές με το αγόρι σου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Δεν θα πιεις μέχρι “θανάτου”, ούτε θα φλερτάρεις (φυσικά), ούτε θα είσαι απεριποίητη. Ας σταθούμε λίγο στο τελευταίο. Θα πρέπει να έχεις πάρει μαζί σου τις κρέμες και τα καλλυντικά σου, να έχεις κάνει αποτρίχωση (καλό θα ήταν). Επίσης, κι ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια ίσως σου χρειαστεί. Απ’ την άλλη μη γίνεις μανιακή με όλα αυτά, αλλά φρόντισε να το απολαύσεις.

diakopes1

Δεν είναι ο μήνας του μέλιτος
Επειδή πάτε διακοπές μαζί δεν σημαίνει ότι κάνετε τον μήνα του μέλιτος και όλα θα είναι ιδανικά. Μπορεί να τσακωθείτε και να τα ξαναβρείτε. Μπορεί επειδή τσακωθήκατε να κάνει και μια βόλτα μόνος του. Chill και θα τα ξαναβρείτε στο νησί. Ή στο αυτοκίνητο στην επιστροφή. Ή στο πλοίο. Ή μπορεί και να μην τα βρείτε και αυτές οι διακοπές να γίνουν μια γλυκόπικρη ανάμνηση.

Αυστηρώς…ακατάλληλο

diakopes
Φυσικά και το πρόγραμμα θα έχει σεξ μέσα. Και στα top με τα “πράγματα που πρέπει να κάνεις στις διακοπές”. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και οι δύο θα το απολαύσετε στο έπακρο. Επομένως, σταμάτα λίγο το sightseeing, για να δείτε μια “άσπρη” μέρα!

Η μεγάλη ανάγκη
Κι εδώ μιλάμε φυσικά για την τουαλέτα. Ας ξεκαθαρίσουμε πως και οι γυναίκες έχουν την φυσική ανάγκη να πηγαίνουν τουαλέτα. Δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό. Αυτό φυσικά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Είτε θα το πεις “παιχνιδιάρικα” (όσο γίνεται) είτε θα το κάνεις πριν μπεις για μπάνιο, ώστε να μην αναρωτηθεί τι κάνεις τόση ώρα κλεισμένη εκεί μέσα. Απλά τα πράγματα.

Καλά να περάσετε!

You May Also Like