Spaghetti al pesto: Συνταγή για να γιορτάσουμε!

Γράφει η Πέννυ Αδάμου.

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών και καλό είναι να έχουμε εύκαιρη μια καλή συνταγή που θα αγαπήσουμε.

Δεν νομίζω να έχω κάτι καλύτερο για μεσημεριανό από τα spaghetti al pesto. Η γεύση είναι μοναδική και ο τρόπος εκτέλεσης πολύ εύκολος!

Τι θα χρειαστούμε;

Υλικά:

175 ml ελαιόλαδο

45 γραμμάρια βασιλικό

Κουκουνάρι σπασμένο

2 σκελίδες σκόρδο

Παρμεζάνα

1 πακέτο μακαρόνια βίδες

Τριμμένη παρμεζάνα για το ντεκόρ

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό όσο λέει σουρώνουμε την κατσαρόλα την άδεια, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο επάνω στο μάτι να κάψει προσθέτουμε και τα μακαρόνια και έτοιμα.

Πέστο: Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αλέθουμε στο μπλέντερ. Τόσο απλά, τόσο εύκολα!

Είστε έτοιμες!

 

You May Also Like