Γράφει η Πέννυ Αδάμου.
Αγαπώ τα μανιτάρια κάθε είδους και μπορώ να τρώω καθημερινά!
Όμως μια είναι η συνταγή που λατρεύω εγώ αλλά και οι φίλοι μου, όταν τους τα μαγειρεύω!
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μανιτάρια, κρασί, κρεμμύδι και αλάτι, πιπέρι.
Εκτελεση:
Κόβεις τα μανιτάρια σε λεπτά κομμάτια.
Τσιγαρίζεις το κρεμμύδι. Μόλις έχει πάρει χρώμα το κρεμμύδι, ρίχνεις μέσα στο τηγάνι τα μανιτάρια.
Τα αφήνεις να τραβήξουν τα υγρά και μόλις έχουν πάρει χρώματα σβήνεις με κρασί.
Αφήνεις μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και ρίχνει λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι, ανακατεύεις και αφαιρείς!
Μολις έχεις βράσει και σουρώσει το ρύζι, το ανακατεύεις με τα μανιτάρια!
Τόσο απλό!! Λίγη παρμεζάνα και είσαι έτοιμη!