Τα σημάδια ότι έχεις βρει μια φιλία ζωής!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις μια φίλη ζωής, είναι σχεδόν σπάνιο αλλά αν τη βρεις τότε είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο.

Είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο, να τον εμπιστεύεσαι με τα μάτια κλειστά, να ξέρεις ότι θα είναι πάντα εκεί για σένα.

Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις βρει μια φιλία ζωής;

Βρίσκει χρόνο για σένα

files
Όσο busy κι αν είναι θα βρει τον χρόνο να σου μιλήσει έστω και για λίγο στο τηλέφωνο, να σε συναντήσει για έναν γρήγορο καφέ και θα κάνει τα πάντα για να κάνετε μαζί διακοπές το καλοκαίρι!

Είναι πάντα ειλικρινής
Μπορεί να μην της αρέσει το νέο σου κούρεμα, αλλά θα στο πει. Μπορεί κάτι να μην της κάθεται καλά στο νέο σου φλερτ αλλά θα σε συμβουλεύσει. Είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Ξέρει πότε δεν είσαι καλά
Ακόμη κι αν προσπαθείς να κρυφτείς από όλους τους άλλους, από αυτήν δεν μπορεί. Ξέρει κάθε φορά τι σου συμβαίνει, το νιώθει. Ξέρει όταν δεν είσαι καλά και σε αφήνει να αναρωτιέσαι πώς το κατάλαβε!

files2

Η σιωπή δεν είναι άβολη
Δεν νιώθεις άβολα μαζί της ακόμη κι όταν δεν έχετε κάτι να πείτε. Ξέρεις ότι αυτή η σιωπή σε ορισμένες καταστάσεις λέει περισσότερα κι ας μην τα καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι.

Μπορείς να της πεις τα πάντα
Τα πάντα όμως! Γιατί ξέρεις ότι δεν θα σε κρίνει αλλά πάντα θα στηρίζει τις αποφάσεις σου, πάντα θα είναι εκεί για σένα και θα σε συμβουλεύσει όπως μπορεί.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *