Σχέση με μικρότερο-τα υπέρ και τα κατά

Τόσο η Jennifer Lopez, όσο και η Kim Cattrall και οι Susan Sarandon, Madonna, Sharon Stone, Cameron Diaz, όλες τους έχουν αποδείξει πως όταν έχουν στο πλευρό τους έναν μικρότερο άντρα, απλά λάμπουν.

Σε μία τέτοιου είδους σχέση, όπου η γυναίκα είναι μεγαλύτερη του άντρα, φαίνεται να αντιστρέφονται οι ρόλοι. Η γυναίκα είναι πιο ισχυρή και θέλει τον σύντροφο της πιο ευέλικτο, να την κατανοεί και έτσι να μπορεί να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Αν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις μια σχέση με νεότερο άντρα και διστάζεις, ήρθε η ώρα να μάθεις μερικά πράγματα:

Μπορεί να σου δυναμώσει την αυτοεκτίμηση σου, αφού ένας μεγαλύτερος άντρας συνήθως ψάχνει για μικρότερες ή το έχει απωθημένο να πάει με μία μικρότερη. Αυτό σίγουρα δεν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Ενώ ένας μικρότερος άντρας συνήθως σε έχει πρότυπο, περιμένει να μάθει από ‘σένα και σε θαυμάζει σε ό,τι και να κάνεις.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα σε μια σχέση με έναν μικρότερο άντρα είναι ότι ο άντρας αυτός έχει συνήθως τρομερή ζωντάνια. Η φλόγα μέσα του καλά κρατεί. Μια φλόγα έτοιμη να ζεστάνει τη γυναίκα και να την αναζωογονήσει. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, αυτή η περίσσεια ενέργειας μπορεί να μεταδοθεί στην γυναίκα και να την κάνει να αισθάνεται ξανά νέα, δυναμική και το κυριότερο επιθυμητή. Οι μικρότεροι άντρες θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια και σκοπεύουν να αγωνιστούν γι’ αυτό. Μια περιπέτεια που ταυτόχρονα θα ζει και η γυναίκα που βρίσκεται πλάι τους.

Άλλο ένα πλεονέκτημα μιας σχέσης με μικρότερο άντρα είναι ότι συνήθως δεν κουβαλάνε μαζί τους μεγάλο φορτίο από αρνητικά συναισθήματα που δημιουργήθηκαν από παλαιότερες σχέσεις. Αυτό τους κάνει πιο ανοιχτόμυαλους, χωρίς πολλές προκαταλήψεις, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν την ανάγκη ή την τακτική να κρατούν αποστάσεις ως μέσο άμυνας.

2016-09-15-1473948463-6148974-swingingbn1Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν αυξημένη σεξουαλική ζωή, αφού σύμφωνα με έρευνες στις μεγαλύτερες γυναίκες η γονιμότητα μειώνεται και αυξάνεται η σεξουαλική της δραστηριότητα. Συνήθως έχουν μεγαλύτερες σεξουαλικές φαντασιώσεις και είναι πιο πρόθυμες για μεγάλες περιπέτειες. Μάντεψε…το ίδιο ακριβώς θέλουν και οι μικρότεροι άντρες.


Σχέση με μικρότερο άντρα – Τα κατά

Ένα βασικό μειονέκτημα σε μια σχέση με μικρότερο άντρα είναι ότι λόγω της έξτρα ενέργειας και της μεγάλης όρεξης για περιπέτεια που διαθέτουν, μπορεί αργά ή γρήγορα να αρχίσουν να επιθυμούν εμπειρίες σε καταστάσεις που μπορεί να μην σε περιλαμβάνουν. Ένας νέος άντρας θέλει να ζήσει πολλές περιπέτειες για το λόγο αυτό είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργήσει κάτι μόνιμο και σοβαρό.

Άλλο ένα βασικό μειονέκτημα είναι ότι οι μικρότεροι άντρες πολλές φορές δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν στη ζωή τους. Μπορεί σήμερα τα θέλω του να είσαι εσύ όμως αύριο είναι πολύ πιθανό τα θέλω του να περιλαμβάνουν κάποια άλλη. Είναι δηλαδή λίγο άστατοι ως προς τον χαρακτήρα τους.

guyricchiejpg-60eb0588412023d8Μειονέκτημα σε μια σχέση με μικρότερο άντρα πολλές φορές αποτελεί και η οικονομική κατάσταση. Μια μεγαλύτερη γυναίκα συνήθως έχει και μεγαλύτερο πορτοφόλι πράγμα που μεταφράζεται σε ακριβότερες συνήθειες στις εξόδους, στα ψώνια, στα ταξίδια, κ.τ.λ. Ένας μικρότερος άντρας είναι πιθανόν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που μέχρι τώρα συνήθιζε η γυναίκα να κάνει.

Άλλο ένα μειονέκτημα που μπορεί να έχει μια σχέση με μικρότερο άντρα είναι η ανασφάλεια στη γυναίκα. Η γυναίκα μπορεί σιγά σιγά με τον καιρό να αισθάνεται ότι μπορεί να τον χάσει με αποτέλεσμα να γίνει ανασφαλής. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα της κάθε μίας.

Τέλος άλλο ένα σημαντικό μειονέκτημα ενός μικρότερου άντρα μπορεί να είναι η ανωριμότητα του. Η ανωριμότητα πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα μέσα στη σχέση δεδομένου ότι ένας μικρότερος άντρας δυσκολεύεται να αναλάβει ευθύνες ή δεν μπορεί να τις αναλάβει. Έτσι σε μια δύσκολη κατάσταση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η γυναίκα να σηκώσει όλο το βάρος μόνη της.

You May Also Like