Τι να φορέσω τις ημέρες που έχει χιόνι;

Γράφει η Πέννυ Αδάμου.

Ποια χρώματα ταιριάζουν στο χιονισμένο τοπίο και σας κάνουν να λάμπετε;

Ο καιρός επιτάσσει αλλαγή γκαρνταρόμπας. Και όχι μόνο πιο ζεστά, αλλά και άλλο στυλ, για να είσαι και πάλι αψεγάδιαστη και chic!

Τι μπορείς λοιπόν να φοράς για να είσαι πάντα στυλάτη, ακόμα και μέσα στα χιόνια;

Μπορείς να φοράς άσπρα ρούχα, ακόμα και αν όλα γύρω σου είναι λευκά.

Και όμως τα λευκά ταιριάζουν στις άσπρες μέρες του χειμώνα. Μάλιστα αν τα συνδυάζεις με ασημένια κοσμήματα, τότε είσαι η απόλυτη βασίλισσα του πάγου.

Το μαντζέντα είναι η απόλυτη τάση. Κασκόλ, φούτερ, πλεκτά, ότι και να βάλεις είναι τέλειο και κάνει τρελή αντίθεση στο τοπίο.

Το κόκκινο κάνει απίστευτη αντίθεση με το λευκό τοπίο. Αν φορέσεις λοιπόν άσπρα ρούχα, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα κόκκινο παλτό.

Αν φορέσεις λευκό παλτό, μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με ένα ιδιαίτερο κόκκινο αξεσουάρ. Κόκκινο κασκόλ και κόκκινα γάντια είναι ιδανικά!

Ακόμα πιο εκκεντρική θα είναι η κόκκινη τσάντα! Η κόκκινη τσάντα με λευκά ρούχα, δίνει μια αξεπέραστη αίσθηση λεπτότητας και αισθητικής.

Με τίποτα δεν φοράμε μαύρα μέσα στο χιόνι. Μπορεί να το κάνουμε όλες, όμως δεν είναι ωραίο. Το μαύρο είναι ένα χρώμα επίσημο, όμως δεν ταιριάζει στο χιονισμένο σου outfit. Το περισσότερο που μπορείς, είναι να βάλεις μαύρο καπέλο!

Τα ρούχα μας δημιουργούν το στυλ μας! Ας είμαστε πάντα άψογες!

Ακόμα και μέσα στο χιόνι!

You May Also Like