Διώξτε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι

Το σπίτι αποτελεί το καταφύγιο κάθε ανθρώπου. Εκεί, νιώθει ασφαλής και άνετα, με τον καθένα να μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το σπίτι «κουβαλά» τα συναισθήματα του ιδιοκτήτη, με τα δυνατά συναισθήματα να «μένουν» στους τοίχους.

Έτσι ένας άνθρωπος που «φέρνει» στο σπίτι του όλη την κούραση, την γκρίνια και την ταλαιπωρία που υφίσταται καθημερινά στο χώρο της δουλειάς του και όχι μόνο, δεν πρέπει να αναρωτιέται γιατί η ατμόσφαιρα στο σπίτι του είναι βαριά, ούτε γιατί βρίσκεται διαρκώς σε ένταση.

Η Είμι Σερ, θεραπεύτρια ενέργειας και συγγραφέας μας προτείνει τέσσερις εύκολους τρόπους για να διώξουμε  τα «περιττά» από το χώρο και να καθαρίσουμε την ενέργεια του σπιτιού μας.

Ανοίξτε τα παράθυρα

Οταν αποφασίσετε να καθαρίσετε την ενέργεια του σπιτιού σας, το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι ανοίξετε τα παράθυρα. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας ή μια μεγάλη αφίσα, για να δημιουργήσετε αέρα και να διώξετε τον αρνητισμό.

girl-opening-window-istock_000026066474mediumΦυτά και λουλούδια

Κάθε φυτό εσωτερικού χώρου μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για την διατήρηση της ενέργειας. Προτιμήστε τη λεβάντα, τον ευκάλυπτο ή το λευκό φασκόμηλο. Τοποθετήστε τα φυτά στο σαλόνι σας ή βάλτε μπουκέτα με φρέσκο νερό σε κάθε δωμάτιο.

rose-vinegar-2Αρωματίστε

Φασκόμηλο, τριαντάφυλλο, λεβάντα και λιβάνι είναι ορισμένα από τα αρώματα που λένε πως βοηθούν στον καθαρισμό. Ένας τρόπος είναι να ψεκάσετε το χώρο και ένας άλλος να επιλέξουμε το θυμίαμα και να το αφήσουμε να κάψει.

epiplo_spiti_2016_sm-8Μετακινήστε τα έπιπλα μέχρι να νιώσετε καλά

Όλοι έχετε ακούσει για το Φενγκ Σούι, το αρχαίο σύστημα εναρμόνισης και εξισορρόπησης της ενέργειας ενός περιβάλλοντος με τη τοποθέτηση αντικειμένων. Μερικές φορές ακόμα και η μετακίνηση του καναπέ, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλής.

 

You May Also Like