Γύμνασε τους κοιλιακούς σου με hip-hop

Άπιαστο όνειρο ή κοντινή πραγματικότητα; ‘O,τι από τα δύο και αν αντιπροσωπεύει για εσάς ο στόχος των γραμμωμένων κοιλιακών, το σίγουρο είναι πως δεν αποτελεί ουτοπία.

Οι κοιλιακοί άλλωστε συγκεντρώνουν συνήθως όλη την προσοχή σου στο γυμναστήριο, επειδή, όπως και να το κάνουμε, μια σφιχτή κοιλιά με γράμμωση είναι σέξι όλες τις γυναίκες!

Η πιο έξυπνη, όμως, κίνηση είναι να μη σταματήσεις εκεί. Όταν ενδυναμώνεις όλο τον κορμό σου –ακόμα και μικρότερους μυς, όπως ο πρόσθιος οδοντωτός στα πλευρά σου–, δε θα αποκτήσεις μόνο την πιο επίπεδη κοιλιά ever, αλλά θα βελτιωθoύν αξιοσημείωτα ο τρόπος που κινείσαι και η αίσθηση που έχεις για το σώμα σου.

Όμως επειδή το γυμναστήριο είναι βαρετό αν όχι κουραστικό, τότε ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να το κάνεις είναι χορεύοντας, με τις οδηγίες της χορεύτριας και γυμνάστριας Danielle Peazer.

Η προπόνηση είναι σύντομη, διαρκεί μόνο 7 λεπτά και είναι ό,τι πρέπει για να βάλεις το σώμα σου σε κίνηση, να ενεργοποιήσεις τους κοιλιακούς σου και να ανεβάσεις τη διάθεσή σου…

Εσύ απλά φόρα τη φόρμα σου και παρακολούθησε το βίντεο παρακάτω..

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *