Η Κρήτη και άλλες εννιά πόλεις μέσα στους κορυφαίους προορισμούς του Trip Advisor για το 2018

Ανακοινώθηκαν για ακόμα μία χρονιά στα πλαίσια των ετήσιων βραβείων Travellers’ Choice, οι δέκα καλύτεροι προορισμοί του Trip Advisor για το 2018, με την Ελλάδα να κατέχει και εκείνη μια ξεχωριστή θέση μέσα στην τελική δεκάδα.

Όπως είναι φυσικό, την κορυφή της λίστας κατέκτησε το ρομαντικό και γραφικό Παρίσι, ενώ ακολουθεί το Λονδίνο ως καλύτερος προορισμός στον κόσμο και την πρώτη ως καλύτερος προορισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κορυφαία τριάδα ολοκληρώνεται από την αγαπημένη σε πολλούς ταξιδιώτες του κόσμου, Ιταλία.

parision

Την τέταρτη θέση κατέχει το εξωτικό και μακρινό Μπαλί της Ινδονησίας, ενώ στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται η Ελλάδα με την Κρήτη να συγκεντρώνει τα επισκέψεις χιλιάδων τουριστών από όλα τα μέρη του κόσμου.

Την έκτη, έβδομη, όγδοοη θέση και ένατη θέση κατέχουν αντίστοιχα η Βαρκελώνη, η Πράγα, το Μαρακές και η Κωνσταντινούπολη.

Τη τελική δεκάδα κλείνει η Νέα Υόρκη, η οποία φαίνεται ότι δεν έχει την ίδια απήχηση με πέρυσι, που βρισκόταν στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, θέση η οποία όπως αναφέραμε φέτος κατέλαβε η Κρήτη.

20

Πως όμως καθορίζονται οι νικητήριες πόλεις; Με βάση έναν αλγόριθμο που χρησιμοποιείται και αναλύει εκατομμύρια αξιολογήσεις των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα που συλλέχθηκαν σε διάστημα ενός χρόνου.

Εσείς ποιο μέρος λοιπόν θα επισκεφθείτε φέτος; Διαλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό, κλείστε εισιτήρια και…φύγατε!

You May Also Like