Η μοντέρνα εκδοχή των πάγκων κουζίνας που έγινε λατρεία

Οι πάγκοι της κουζίνας πέρα από ιδιαίτερα χρηστικοί δίνουν έναν άλλον αέρα στο χώρο..Μαρμάρινοι ή με πλακάκι το σίγουρο είναι ότι δίνουν έναν ιδιαίτερο τόνο στη διακόσμηση της κουζίνας μας…

Πέραν όμως των κλασσικών πάγκων, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πάγκοι πιο «μοντέρνοι» οι οποίοι επενδύουν σε μοντέρνα υλικά, με τις νέες τάσεις των πάγκων της κουζίνας να ενδείκνυνται για πειραματισμούς..

Ανοξείδωτο Ατσάλι

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τις ανοξείδωτες επιφάνειες μόνο στα εστιατόρια. Πλέον, ήρθε η ώρα να λάβουν τη θέση που τους αξίζει και στους οικιακούς χώρους της κουζίνας μας.

ατσάλιΠατητή Τσιμεντοκονία

Μία τάση που δεν τη γνώριζα και όμως από τι φαίνεται κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού, είτε πρόκειται για δάπεδο, είτε για τοίχο, είτε ακόμα και για τον πάγκο της κουζίνας μας.

τσιμεντοκτονία

Θραύσματα Ανακυκλωμένου Γυαλιού

Μια τεχνική που θυμίζει αυτή των πέτρινων μωσαϊκών δαπέδων του παρελθόντος παίρνει θέση στους πάγκους της κουζίνας μόνο που αντί για πέτρες έχει θραύσματα από γυαλί.

θραύσματαΚρύσταλλο

Μια ακόμη νέα τάση είναι η  χρήση χρωματιστών κρυστάλλων ασφαλείας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤσιμέντο

Το τσιμέντο στον πάγκο της κουζίνας λαμβάνει θέση πλέον και σε κουζίνες με πιο κλασικές προσεγγίσεις.

τσιμέντοΓυαλί

Μια ακόμη άκρως εντυπωσιακή επιλογή για τον πάγκο της κουζίνας είναι αυτή της χρήσης γυαλιού με εσωτερικό κρυφό φωτισμό.

γυαλί

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *