Όταν «ξέρεις να τρως» στη Χαλκίδα!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Είναι αυτές οι 4 επιλογές που συνδυάζουν νοστιμιά.. ποιότητα.. όμορφο περιβάλλον.. και τις καλύτερες τιμές! Από το elenifourli.com και από εμένα.. με το χέρι στην καρδιά.. προτείνουμε ανεπιφύλακτα.. για φαγητό και διασκέδαση (μετά τα 30 η διασκέδαση πάντα περιλαμβάνει φαγητό).. 4 εξαιρετικά μαγαζιά της Χαλκίδας!

Πάμε λοιπόν; Για ψαράκι και ουζάκι.. δεν το συζητώ.. θα πας απέναντι στο ουζερί ΧΑΡΑ! Όταν λέω απέναντι.. εννοώ από τη μεριά του κάστρου.. παραλιακά! Έχει θέα το Δημαρχείο.. την παραλία ολόκληρη που λέμε στην πόλη! Για σουβλάκι και πιτόγυρο.. στην πόλη αυτή θα βρεις το μεγαλύτερο τυλιχτό! Θα ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ και θα το ευχαριστηθείς.. μιας και είναι κεντρικά στην παραλία.. άρα πιο κοντά στα ποτά και τα σφηνάκια!

Φυσικά.. όπως προανέφερα.. για τα 30plus άτομα.. η διασκέδαση συνήθως είναι καθιστή.. με καλή παρέα και καλό φαγητό! Ένας άνθρωπος.. δυο μεζεδοπωλεία.. το ένα κεντρικά στην παραλία.. το άλλο πιο παραδοσιακό.. ήσυχο αλλά μελωδικό σαν καλό παλιό ρεμπέτικο! Είτε διαλέξεις το ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟ στην παραλία.. ή την ΑΡΓΥΡΩ στην Αρεθούσης.. η φιλοσοφία είναι μια.. Καλό φαγητό.. μεγάλη ποικιλία.. γεύσεις που σε ταξιδεύουν στην παράδοση.. και λογαριασμός που θα σε κάνει να χαμογελάσεις!

Σας έχω φυσικά κάτω και φωτογραφικό υλικό.. αν και η φήμη των παραπάνω μαγαζιών έχει ήδη μιλήσει.. και ξέρετε επίσης ότι σας συστήνω τα καλύτερα στην πόλη μας της Χαλκίδα!

Μεζεδοπωλείο Σχολαρχείο

Τζιαρντίνι 2. Παραλία Χαλκίδας

Τηλ. Κρατήσεων: 2221 023289

Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς

Αρεθουσης 119, Χαλκίδα

Τηλ. Κρατήσεων: 2221 086878

Ψητοπωλείο Πας Γυρεύοντας

Τζιαρντίνι 2. Παραλία Χαλκίδας

22210.22009 – 22210.88199 – 6988089609(what’s up)

Ουζερί Χαρά

Λεωφ. Μακαρίου 39

Τηλ. Κρατήσεων: 22210-37485

 

Φωτογραφίες: Facebook, elenifourli.com

Αρχική Φωτογραφία: Αρχείο φωτογράφου Ανδρέα Βάθη (Επεξεργασία στο Canva από efteam)

You May Also Like