Πιο καλή η μοναξιά; Σ’ αυτές τις περιπτώσεις… ναι!

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται τη μοναξιά και την αποφεύγουν. Δεν θέλουν να μένουν μόνοι τους για διαφορετικούς λόγους.

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν πάντα μεγάλη παρέα, εκείνοι οι άνθρωποι που πάντα θα έχουν σχέση γιατί απλά δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να μένεις ορισμένες φορές και μόνος σου, να συνδέεσαι με τον εαυτό σου, να βλέπεις τι πραγματικά θέλει, να μην επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες.

Γιατί είναι σημαντικό να μείνεις μόνος σου;

Απολαμβάνεις την παρέα σου

Στο τέλος της ημέρας είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Μπορεί να έχεις ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευτείς και σ’αγαπούν αλλά τελικά είσαι εσύ και ο εαυτός σου, ακόμη κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι. Είναι σημαντικό να απολαμβάνεις την παρέα με τον εαυτό σου και να νιώθεις άνετα με σένα. Κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι καλή παρέα είσαι, ρώτα τους φίλους σου να σου πουν!

Σε κάνει να καταλαβαίνεις την αξία σου

Μόνο όταν είσαι μόνος σου, κάνεις focus σε σένα και σκέφτεσαι τι θέλεις και τι όχι. Σκέφτεσαι πώς θα πετύχεις τους στόχους σου και ποια είναι η θέση σου στον κόσμο. Μπορείς να απαντήσεις σε ερωτήματα καίρια για τη ζωή σου.

Έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου

Δηλαδή; Ξεκινά να γράφεις τις σκέψεις σου, τις ενέργειες σου, όσα θέλεις να κάνεις και ονειρεύεσαι. Ξεκίνα να τα γράφεις όλα σε ένα χαρτί. Είναι καλό να προγραμματίζεις το μέλλον σου και να είσαι περισσότερο προετοιμασμένος όταν το μέλλον θα σου

You May Also Like