Ποτέ μην φας αυτό το φαγητό πριν τον ύπνο!

Εντάξει, είναι γνωστό πως πριν τον ύπνο δεν πρέπει να τρως τίποτα καθώς θα είναι λιγάκι βαρύ στο στομάχι σου και αυτομάτως… θερμίδες!

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που είναι περισσότερο βλαβερά από αλλά και δεν πρέπει να τα καταναλώσεις πριν τον ύπνο.

Τα νέα είναι δυσάρεστα γιατί αυτό που δεν πρέπει ποτέ να φας πριν τον ύπνο είναι η πίτσα! Κι όμως! Ξέρουμε πως αυτό είναι μια μικρή ήττα, μια μικρή μαχαιριά στην καρδιά, αλλά για το καλό της υγείας σου, δεν πρέπει να φας πίτσα και μετά να κοιμηθείς!

Δεν πρέπει να εκπλήσσεσαι αν σκεφτείς πως η πίτσα είναι γεμάτη υδατάνθρακες και τυρί, τότε είναι λογικό. Και η σως; Όλα είναι εναντίον μας και τα πράγματα είναι σοβαρά.

Η πίτσα μπορεί να χαλάσει την ποιότητα του ύπνου, να σε κάνει να ξυπνάς κατά τη διάρκεια της νύχτας και να προκαλέσει γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Νιώθεις μια μικρή καύση στο στήθος και τον λαιμό και καθώς η λέξη είναι αργή,ο οργανισμός σου έχει αρχίσει να ηρεμεί και να χαλαρώνει, εσύ γυρίζεις διαρκώς πλευρό, παλεύοντας να σε πάρει ο ύπνος. Καλύτερα άφησε την πίτσα για άλλη ώρα (για πρωινό;) κι αν θέλεις να τσιμπήσεις ένα σνακ πριν τον ύπνο φρόντισε να είναι κάτι πολύ ελαφρύ.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *