Σνακ που κόβουν τις λιγούρες

Λιγούρες.. Έρχονται ξαφνικά και μας κάνουν να θέλουμε να φάμε ότι υπάρχει στο ψυγείο, στα ντουλάπια, σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του σπιτιού μας.

Αποτέλεσμα; Να φορτωνόμαστε  άχρηστες θερμίδες και τελικά όχι μόνο να μη χορταίνουμε αλλά θέλουμε να φάμε και ακόμα περισσότερο, αφού είναι αυτό που λένε..τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα, αφού βρήκαμε κάποιες σούπερ τροφές που κόβουν τις λιγούρες και μας βοηθάνε να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας. Ναι, αυτή, που χύνεις ιδρώτα στο γυμναστήριο για να την αποκτήσεις.

Ένα πολυ ωραίο σνακ είναι να περιχύσεις λιωμένη κουβερτούρα πάνω από μισή μπανάνα και να το απολαύσεις χωρίς τύψεις, αφού έχει μόνο 100 θερμίδες.

Έπειτα ένα ακόμα νόστιμο σνακ είναι και μία μίνι αραβική πίτα σε ρολό την οποία θα τη γεμίσουμε με 1 φέτα γαλοπούλα και θα προσθέσουμε τυρί-κρέμα χαμηλό σε λιπαρά και άνιθο.

Αν πάλι θέλουμε κάτι πολύ πιο γρήγορο, δύο μπισκότα βρώμης με 60 θερμίδες το καθένα είναι ιδανικά, ενώ στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν και τα τρία  crackers με ροδέλες ντομάτας ή αγγούρι και 3 κουταλιές του γλυκού cottage cheese, τα οποία θα μας τροφοδοτήσουν μόνο με 80 θερμίδες. Τέλος, κάτι ακόμα ιδιαίτερα γρήγορο και νόστιμο είναι να φάμε 12 αμύγδαλα ή καρύδια ή τρία κριτσίνια.

You May Also Like