Τα χρώματα που κάνουν το μπάνιο μας να φαίνεται καθαρό

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού μας αν και δεν του δίνουμε την δέουσα σημασία, κυρίως σε ότι αφορά τη διακόσμηση του..

Όλα αυτά μέχρι τώρα αφού στο άρθρο αυτό θα σας πω με ποιους τρόπους μπορείτε να βάλετε χρώμα στο μπάνιο αλλά και στη ζωή σας, αφού μερικές μόνο πινελιές μπορούν να μετατρέψουν ένα άσχημο και «βαρετό» μπάνιο στον πιο όμορφο χώρο του σπιτιού.

Μαύρο

Αν στο μπάνιο σας κυριαρχεί το λευκό τότε μερικές μαύρες πινελιές θα το αναβαθμίσουν αμέσως. Βάλτε μαύρο στους τοίχους ή απλά προσθέστε το σε μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες..

mauro

Έντονο πράσινο

Φυσικά και δεν θα το βάλετε παντού. Βάλτε το μόνο στον τοίχο γύρω από τον καθρέφτη και στην πόρτα του μπάνιου.

πράσινο

Ανθρακί

Βάψτε τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου στο χρώμα του κάρβουνου. Έπειτα γεμίστε τον τοίχο με έργα τέχνης. Στη συνέχεια προσθέστε και τον κατάλληλο φωτισμό και θα έχετε δημιουργήσει το πιο όμορφο μπάνιο.

ανθρακί

Πορτοκαλί

Αν θέλετε να του δώσετε ένα πιο χωριάτικο στιλ τότε το πορτοκαλί είναι σίγουρα ένα από τα χρώματα που μπορείτε να προτιμήσετε.

portokali

Φυστικί

Φρέσκο και σούπερ ζωντανό θα δείξει το μπάνιό σας με το που θα του βάλετε λίγο φυστικί.

φυστικίο

Ζεστό γκρι

Επενδύστε σε αυτό το υπέροχο χρώμα και συνδυάστε το με μερικές χρωματιστές πετσέτες για να δώσετε περισσότερη ζωντάνια στον χώρο.

γκρι

 

Γαλάζιο πουδρέ

Οι τοίχοι σας δεν είναι οι μόνοι που θέλουν χρώμα. Τα γαλάζια ντουλάπια θα αναζωογονήσουν το μπάνιο σας.

γαλαζιο

Γκρι με καφέ

Στα αγγλικά λέγεται taupe και είναι αυτή η απόχρωση που βλέπετε στους τοίχους αυτού του μπάνιου.

taupe

You May Also Like