Τα λάθη του χωρισμού

Μια γυναίκα όταν θέλει να δείξει ότι «Περνά και μόνη της καλά» μετά τον χωρισμό, κάνει πράγματα που σε άλλη περίπτωση μπορεί να μην έκανε ποτέ.

Με άλλα λόγια, ίσως να κάνεις ακρότητες ή πράγματα αστεία που αμέσως μετά μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που τα έκανες. Αν κάποια εξτρίμ πραγματάκια που κάνεις σε ευχαριστούν, καλώς. Αν όχι, υπάρχει και η αυτοσυγκράτηση.

Χρειάζεται να πάρεις το χρόνο σου για να ετοιμαστείς για μία νέα σχέση. Δεν έχει καμία σημασία αν ο πρώην σου έχει ήδη προχωρήσει, ενώ εσύ όχι. Δεν μιλάμε για διαγωνισμό. Επικεντρώσου στον εαυτό σου και ασχολήσου με αυτόν. Συνειδητοποίησε όλα όσα έχεις μάθει από την προηγούμενη σχέση σου πριν προσπαθήσεις να μπεις σε μία άλλη.

Όσον αφορά τα λάθη που κάνουμε; Αυτά είναι τα ακόλουθα..

Περιμένεις ο νέος άντρας να «γιατρέψει» την καρδιά σου

Το να γιατρέψεις την πονεμένη σου καρδιά εξαρτάται από σένα και μόνο. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε κάποιον που να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Μεγάλο λάθος. Πρέπει πρώτα να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας πριν αποφασίσουμε να βάλουμε κάποιον καινούργιο άντρα στη ζωή μας, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε μαζί του κάτι ουσιαστικό, βαθύ και αληθινό.

Κατηγορείς για τα πάντα τον πρώην σου

Αν κατηγορείς για όλα τον πρώην σου και δεν αναζητήσεις και τα δικά σου λάθη, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις με τον σωστό τρόπο στη ζωή σου.

Μην παίρνεις αποφάσεις από απόγνωση

Αν αισθάνεσαι μοναξιά μπορεί να φερθείς με απόγνωση και να κάνεις επιλογές που ούτε σου ταιριάζουν, ούτε σε καλύπτουν. Άσε που με ένα «μαγικό»  τρόπο οι περισσότεροι άντρες μπορούν να αντιληφθούν την απόγνωση και μερικοί την εκμεταλλεύονται κιόλας.

Μην προσπαθείς να προσποιηθείς πως είσαι κάτι άλλο από τον πραγματικό εαυτό σου

Δε θα μπορέσεις να βρεις τον σωστό σύντροφο για σένα αν δεν είσαι ο εαυτός σου. Στο κάτω, κάτω θέλεις κάποιος να σε ερωτευτεί για αυτό που πραγματικά είσαι. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των πρώτων ραντεβού μετά από ένα χωρισμό είναι ότι οι γυναίκες προσπαθούν να είναι μία άλλη εκδοχή του εαυτού τους που δεν είναι 100% η πραγματική.

Σκέφτεσαι ότι το σεξ μπορεί να διορθώσει την μοναξιά σου

Μην νομίζεις πως το σεξ θα καλύψει το κενό που έχεις μέσα στην καρδιά σου. Αντιθέτως θα το κάνει πολύ μεγαλύτερο. Aπόφυγέ το μέχρι να είσαι απόλυτα έτοιμη.

 

You May Also Like