Έχεις υπερβολικά μεγάλο στήθος;;; Μπορείς να το μειώσεις με σωστή διατροφή και άσκηση

Κάποιες γυναίκες αισθάνονται αδικημένες από την φύση για το μικρό τους στήθος, ενώ κάποιες άλλες εύχονται να μην τις είχε προικίσει τόσο πολύ…  Η αλήθεια είναι ότι το μεγάλο στήθος σε μια γυναίκα είναι πολύ κουραστικό… Συχνοί πόνοι στον αυχένα και στην πλάτη την ταλαιπωρούν και το μόνο που σκέφτεται είναι πως να απαλλαγεί μια ώρα αρχύτερα.. (πολλές είναι και οι γυναίκες που καταφεύγουν σε επέμβαση μείωσης στήθους).. Πριν επισκεφτείτε κάποιον πλαστικό ..πάμε να δούμε μήπως με την διατροφή και την άσκηση το μειώσουμε κάπως…

001

Καταρχάς είναι σημαντικό να χαθεί με την γυμναστική αρκετό λίπος από την συγκεκριμένη περιοχή.. και σε αυτό θα βοηθήσει ένας έμπειρος γυμναστήςΜην σηκώνετε μεγάλα βάρη και επικεντρωθείτε σε ασκήσεις που θα βελτιώσουν τον τόνο των μυών σας χωρίς να κάνετε τους μυς σας ογκώδεις.

Μπορείτε να επιλέξετε επίσης  μια χαμηλής έντασης άσκηση, όπως τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία και γυμναστική, 30 λεπτά γρήγορο περπάτημα ή 20 λεπτά τρέξιμο την ημέρα. Τα καθημερινά pushups θα βοηθήσουν αρκετά στην περαιτέρω μείωση του μεγέθους του στήθους σας, ενώ θα σας βοηθήσουν να μείνουν τα στήθη σας ψηλά και να μην πέσουν λόγω της μείωσης των λιπώδη ιστών.

Muesli Bowl for Breakfast with Blueberries and Raspberries

Πάμε να δούμε την διατροφή τώρα… Όπως και στη δίαιτα αν θέλουμε να φύγει το λίπος ειδικά από το στήθος καλό θα είναι να μείνουμε μακριά από τα λιπαρά τρόφιμα..

Προσθέστε στη διατροφή σας άφθονα λαχανικά, δημητριακά και φρούτα και σίγουρα θα δείτε διαφορά και στο σώμα σας και στο στήθος σας…

Ελένη ♥♥

 

 

 

You May Also Like