Πασχαλινά δώρα από το Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου & Ελένης! Δείτε πώς θα κερδίσετε το τεράστιο σοκολατένιο αυγό!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Το Πάσχα συνηθίζεται οι νονοί και οι νονές να κάνουν δώρα στα βαφτιστήρια τους! Φέτος.. το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βαθύ Αυλίδας.. το οποίο στο εργαστήριό του παρασκευάζει έργα τέχνης.. (γι’ αυτά θα σας πω μετά).. αποφάσισε να κληρώσει μοναδικά δώρα.. για όσους θα αγοράσουν τα γλυκά ή τις τούρτες τους από αυτό!

Στις 28 Απριλίου το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση.. στην οποία ένας τυχερός θα κερδίσει το τεράστιο αυτό σοκολατένιο αυγό της φωτογραφίας που φιγουράρει με τον δημιουργό του Σπύρο Αφράτη.. αλλά και πολλοί άλλοι θα κερδίσουν τούρτες και γλυκά!

Δείτε τους όρους συμμετοχής:

Σε όλους αρέσουν τα δώρα.. ιδίως μη μου πείτε.. όταν το δώρο είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία.. Είναι η χαρά που θα δώσει στο τυχερό άτομο.. το οποίο θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει στο πασχαλινό τραπέζι για επιδόρπιο αυτό το υπέροχο τεράστιο σοκολατένιο αυγό!

Βέβαια όλοι όσοι θα αγοράσουμε κάτι από το ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης κερδίζουμε! Γιατί; Εγώ θα τα γράψω κι εσείς θα με επιβεβαιώσετε! Όλα τα γλυκά παρασκευάζονται στο εργαστήριο (δεν συμβαίνει παντού φυσικά) με αγνά υλικά! Οι τιμές είναι πολύ καλές.. από τις πλέον ανταγωνιστικές.. Η ποικιλία είναι τεράστια. Εκτός από τα παραδοσιακά γλυκά και τα νηστίσιμα πασχαλινά και τσουρέκια.. βρίσκουμε και φουτουριστικές γεύσεις σε φανταστικά σχέδια και σχήματα! Επίσης βρίσκουμε πάστες sugar free που δεν χάνουν σε γεύση από τις κανονικές και παγωτό σε πολλές γεύσεις.. που παρασκευάζεται στο εργαστήριο όλον τον χρόνο.!

Άρα.. σας προτείνω να κάνετε μια βόλτα στην Αυλίδα.. (Φάρου 1, Βαθύ Αυλίδας).. να πάρετε παγωτό, να δοκιμάσετε τις πάστες χωρίς ζάχαρη (θα γίνετε fun), να αγοράσετε γλυκά ή τούρτα αν θέλετε (πείτε να σας δείξουν δείγματα από τούρτες γενεθλίων.. θα σας αρέσουν).. και φυσικά να μπείτε στην κλήρωση.. και που ξέρετε.. μπορεί εσείς να είσαστε εκείνοι που θα κάνετε το κομμάτι σας το Πάσχα με το τεράστιο σοκολατένιο αυγό!!

Patisserie, Gelaterie

Κωνσταντίνου και Ελένης

Φάρου 1, Βαθύ Αυλίδος

22210-62027

You May Also Like