Πέντε μυστικά για μια ευτυχισμένη μακροχρόνια σχέση

«Μα, πως τα καταφέρνουν;» αναρωτιούνται οι singles που δεν είναι πως δεν θέλουν να δεσμευτούν απλώς δεν έχει «κάτσει» το κατάλληλο άτομο/συνθήκες.

Η αλήθεια είναι πως όσοι διατηρούν μακροχρόνια σχέση και είναι ευτυχισμένοι μέσα σε αυτή (βασικό), δε γεννήθηκαν με άστρο ή ό,τι έχουν παρακολουθήσει κάποιο μυστικό σεμινάριο σε κρύπτη μόνο για ερωτευμένους.

Απλά ανακάλυψαν κάποια «χρυσά» μυστικά και τα ακολούθησαν κατά γράμμα… Και επειδή και εσένα σε «καίει» να τα μάθεις, στα παρουσιάζω αμέσως..

Μη βιάζεσαι

Bιάζεσαι συνεχώς τόσο πολύ που δεν απολαμβάνεις όλα όσα ζεις στο παρόν. Θέλεις να μείνετε μαζί, να παντρευτείτε, να κάνετε παιδιά και δεν απολαμβάνεις αυτό που ζείτε αυτή τη στιγμή και είναι τόσο ξένοιαστο και όμορφο.

sxesi

Μιλα για τις ανάγκες σου

Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις έτσι ώστε ο άλλος να ξέρει πάντα τι σκέφτεσαι και πώς νιώθεις.

Μη ξεχνάς τους φίλους και την οικογένειά σου

Μη ξεχνάς τη δουλειά και τα χόμπι σου. Στις αρχές μιας σχέσης είναι λογικό να μπαίνουν όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα. Το ιδανικό για σένα είναι να είστε συνέχεια μαζί. Καλό είναι, όμως, να μην ξεχνάς τους φίλους και την οικογένειά σου. Έχεις τη δική σου ζωή που είναι ανεξάρτητη από τη σχέση σου, αφού υπήρχε πριν από εκείνον.

makroxronies-sxeseis

Πέρνα χρόνο μόνη σου

Πήγαινε μόνη σου στο γυμναστήριο. Κάνε όλα όσα σου αρέσει να κάνεις μόνη σου. Δεν χρειάζεται πλέον να τα κάνετε όλα μαζί.

Μάθε να λες όχι

Αν θέλεις κάποια φορά να βγείτε οι δύο σας-χωρίς παρέα-καλό είναι να πείτε αυτό που θέλετε. Πείτε όχι όποτε νιώθετε ότι το θέλετε χωρίς να φοβάστε την αντίδραση του άλλου.

 

You May Also Like